Claire
van Vrijberghe de Coningh
Claire van Vrijberghe de Coningh

Wat is uw vakantiewens?

Vertel mij kort wat uw vakantiewensen zijn. Welke specifieke bestemming wilt u graag bezoeken of welke activiteiten wilt u ondernemen op vakantie? Ik zal hieruit de beste vakantiemogelijkheden voor u op een rij zetten en contact opnemen om het aanbod met u door te nemen.

Claire van Vrijberghe de Coningh

0620072099

Iedere vrijdag ochtend stel ik tijdens mijn radioprogramma, Strictly Business, de vraag aan ondernemers ''welke reis heeft je leven veranderd?''. De antwoorden die je dan ontvangt zijn zo puur en intens. Dat is wat reizen voor mij betekent. Intens van het leven durven te genieten.

Naast MRA ben ik ondernemer, radio presentatrice, producer en blogger. Ik weet wat het is om een druk leven te hebben en hoe belangrijk het is om dingen uit te besteden. Als het op reizen en kwaliteit aankomt, twijfel dan geen moment, neem direct contact met mij op. Aan de hand van een fijn gesprek, een aantal scherpe vragen, ga ik direct voor je aan de slag. Van een pakketreis, vliegtickets, hotelovernachting, vakantievilla, zakenreis tot aan een zelf georganiseerde business retraite. Er is (bijna) niets wat ik niet voor je kan regelen ook qua services, bijzonderheden, dieetwensen e.d.

Hoe het werkt? Je neemt contact met mij op. Ik stel je een aantal vragen en ga direct voor je aan de slag met het uitzoeken en maken van een offerte of het boeken van de reis / vliegtickets / vervoer / excursies / overnachting.

Ik ben 24/7 per mail, WhatsApp, telefonisch, Twitter en Facebook bereikbaar. Ook voor tips, tricks, do's en don'ts.

Dus... Stop met dromen, ga op reis!