Heidy
van Reeuwijk
Heidy van Reeuwijk

Wat is uw vakantiewens?

Vertel mij kort wat uw vakantiewensen zijn. Welke specifieke bestemming wilt u graag bezoeken of welke activiteiten wilt u ondernemen op vakantie? Ik zal hieruit de beste vakantiemogelijkheden voor u op een rij zetten en contact opnemen om het aanbod met u door te nemen.

Heidy van Reeuwijk

06-31673941

Als uw persoonlijk reisadviseur maak ik het boeken van uw vakantie weer leuk!

Voor velen van u in de regio ben ik geen onbekend gezicht. Na 23 jaar op één en hetzelfde reisbureau in Vianen te hebben gewerkt wil ik mijn ervaring en kennis graag persoonlijk met u delen.
Geen oeverloze zoektochten meer op internet of rekening moeten houden met beperkte openingstijden bij het reisbureau. Maar een persoonlijke adviseur die bij u langs komt op een tijdstip dat u past. Overdag, ‘s avonds, in het weekend, bij u thuis en bij mij is ook een mogelijkheid. Uiteraard mag u ook uw vakantiewensen naar mij mailen of telefonisch doorgeven.

Ik neem u het zoekwerk graag uit handen en bied u persoonlijk advies, kwaliteit, service, gemak en tijdswinst. Wat belangrijk is, voor deze service betaalt u geen meerprijs.

U kunt bij mij terecht voor alle soorten reizen, zowel privé als zakelijk. Of het nu om een zonvakantie gaat, een stedentrip, wintersport, rondreis, cruise of u wilt met uw familie/vrienden een vakantievilla reserveren, ik help u er graag bij. Ook voor maatwerkreizen, groepsreizen en reizen die niet in een brochure staat kunt u bij mij terecht. Naast Holland International bied ik u ook vele andere reisorganisaties.

Kortom: vertel mij wat uw vakantiewensen zijn, dan zoek ik voor u de beste vakantiemogelijkheden. En omdat uw vakantie valt onder de ANVR en SGR voorwaarden is altijd alles goed geregeld!

Ervaar het gemak, de service en deskundigheid van een persoonlijk reisadviseur. Ik hoop u graag te mogen verwelkomen als klant.

Reislustige groet,
Heidy van Reeuwijk
06-31673941
heidy.van.reeuwijk@tui.nl

Mijn reistips