Saskia
Husmann
Saskia Husmann

Wat is uw vakantiewens?

Vertel mij kort wat uw vakantiewensen zijn. Welke specifieke bestemming wilt u graag bezoeken of welke activiteiten wilt u ondernemen op vakantie? Ik zal hieruit de beste vakantiemogelijkheden voor u op een rij zetten en contact opnemen om het aanbod met u door te nemen.

Saskia Husmann

0229725888 & 0615004853

Wat is er prettiger dan één contactpersoon te hebben die al uw reizen regelt van A tot Z?

Na ruim 15 jaar op diverse reisbureau's te hebben gewerkt, heb ik besloten per 2 april 2013 mijn werkzaamheden voort te zetten als persoonlijk reisadviseur.

Een persoonlijk reisadviseur biedt een grote mate van flexibiliteit. Als persoonlijk reisadviseur ben ik uitstekend per mail of telefoon te bereiken. Daarnaast behoort een bezoek bij u thuis of op het werk, op een tijdstip dat u past, tot de mogelijkheden. Dit kan overdag, 's avonds en in het weekend. Een combinatie van mail, telefoon en bezoek is uiteraard ook mogelijk.

Geen eindeloos gezoek op internet, maar een helder, duidelijk en gedegen advies van iemand met kennis en ervaring. Ik bied u maximaal gemak, tijdwinst en service en neem u al het zoekwerk uit handen. Of het nu gaat om een standaard reis, een exclusieve reis, een groepsreis of incentive reis op maat naar het buitenland of in Nederland, hiervoor kunt u bij mij terecht..
Zowel zakelijk als privé boek ik de reis die bij u past. Wat belangrijk is, voor deze service betaalt u niets meer dan op het reisbureau.

Wellicht dat mijn naam, TUI at Home, doet vermoeden dat alleen de reizen van TUI aangeboden worden, niets is minder waar. Vele gerenommeerde reisorganisaties behoren tot mijn assortiment, ik noem o.a. Neckermann, De Jong Intra Vakanties, Tenzing, Silverjet, Buro ScanBrit, Sunair, Sunny Cars en vele andere.

Om de hele reis compleet te maken bied ik verschillende extra services aan:
-Parkeren bij of een transfer naar de luchthaven
-Privé transfer op de bestemming
-Visa en vaccinaties
-(Doorlopende)Reis- en annuleringsverzekering
-Autohuur, excursies en openbaar vervoerkaarten ter plaatse
-Stoelreservering en andere extra's aan boord, standaard online inchecken
-Kortingscodes voor nieuwe reiskoffer of - tas en fotoproducten

Maak uw wensen kenbaar en ik zoek de beste mogelijkheden, waarbij een prijsvergelijking vanzelfsprekend is. En omdat uw reis valt onder de ANVR en SGR voorwaarden is altijd alles goed geregeld.

Ik hoop u binnenkort te mogen ontmoeten als klant.

Mijn reistips