Joy Egbers

Deventer Bel 0627507257 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Theo Boschplein 31 7425 BN Deventer

Toon op kaart
Joy Egbers
Over Joy Mijn reistips Beoordelingen

Vier de 30e verjaardag van Disneyland Paris!

Inmiddels heb ik meerdere keren Disneyland Paris mogen bezoeken. Dit jaar bestaat Disneyland Paris alweer 30 jaar. Afgelopen maart ben ik aanwezig geweest bij de start van de viering van Disneyland Parijs 30 jaar. Disneyland Paris is leuk voor elke leeftijd, zowel jong als oud. Speciaal voor de viering hebben Mickey, Minnie, Donald en Katrien hun verjaardag outfit aangetrokken. Sinds kort mag je ook weer met de Disney Figuren op de foto. Sluit je dag af voor het Kasteel van Doornroosje met een spectaculaire avondshow.

Magisch overnachten in Disneyland Paris

Na een dag vol indrukken wil je natuurlijk niets liever dan heerlijk overnachten. Onlangs is Hotel New York opnieuw geopend in de stijl van Marvel Studios. Ben jij een echte Marvel fan? Dan is dit dé plek om tijdens je bezoek te verblijven. Tegenover Hotel New York – The Art of Marvel ligt Hotel Newport Bay Club, in dit hotel waan je je in de jaren ‘20 stijl van New England. Beide hotels hebben geweldige faciliteiten en liggen op loopafstand van de parken. Heb je liever de privacy van een eigen accommodatie? Dan kun je ook kiezen om te verblijven in één van de blokhutten in Davy Crockett Ranch. Parkeer je auto voor de hut, laad de boodschappen uit, steek de barbecue aan en geniet van de natuur om je heen. De parken liggen op ongeveer 15 minuten rijden. Wist je dat er nóg 4 hotels zijn? Ook daar kan ik je alles over vertellen, dan zoeken we samen de beste optie voor jou uit!

Zelf de magie ervaren?

Ben jij benieuwd geworden en wil jij graag de magie van de 30e verjaardag van Disneyland Paris zelf beleven? Dan kan je mij hieronder een bericht sturen met jouw wensen. Doe je het liever via de telefoon, dan kan je mij bellen of WhatsAppen via 0627507257

Met mijn reisbureau kan ik ook bij jou thuis komen in Deventer en omgeving. Ik vertel je graag meer over het boeken van een reis via een zelfstandig reisagent.

Voor jouw vakantie heb ik alle tijd!

Meer reistips

joy.egbers@tuiathome.nl

Stuur Joy een bericht