Joy Egbers

Deventer Bel 0627507257 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Theo Boschplein 31 7425 BN Deventer

Toon op kaart
Joy Egbers
Over Joy Mijn reistips Beoordelingen

5 stranden die je moet bezoeken op Aruba

Aruba, ook wel het One Happy Island, is dé strandbestemming voor jouw volgende vakantie! Naast het hele jaar zon, vriendelijke mensen, mooie hotels en heerlijke restaurants, staat Aruba bekend om haar prachtige stranden. Ik deel graag deze 5 stranden die je moet bezoeken tijdens je vakantie op Aruba!

1. Palm Beach

Dit is het populaire strand waar veel hotels en restaurants zijn. Palm Beach heeft een prachtig wit breed strand met azuurblauw water. Verblijf je hier in een hotel? Dan zit je zeker aan een fantastisch strand. Je vindt hier vooral wat grotere en luxere hotels.  Je kan kilometers langs het prachtige strand lopen, het strand is circa 3,5 kilometer lang. Het water is erg rustig, waardoor het bij gezinnen ook populair is. Er is in Palm Beach eigenlijk altijd wel wat te beleven. Mijn hotel tip is RIU Palace Aruba, een prachtig adults only hotel. 

2. Eagle Beach

Eagle Beach is een van de mooiste stranden van Aruba. Dit strand staat tevens in de top 5 van de beste stranden ter wereld. Dat is dus zeker een bezoekje waard! Eagle Beach ligt naast Palm Beach en is wat rustiger. Ook hier vind je hotels, met name wat meer laagbouw. Wist je dat je op Eagle Beach ook de meest gefotografeerde boom vindt? Namelijk de Fofotibomen, deze bomen hebben een kronkelige stronk en die wijst altijd in de richtig van het Caribisch gebied. 

3. Baby Beach

Baby Beach ligt in het zuiden van Aruba. Dit strand is ook echt prachtig en heeft de vorm van een halve maan. Ook bij gezinnen met kleine kinderen is dit strand erg populair. Het strand heeft ontzettend ondiep water waardoor je heel ver het water in kunt lopen. Je hebt hier een restaurantje waar je wat kunt bestellen, maar verwacht geen enorme drukte met restaurants zoals op Palm Beach. Baby Beach ligt op ongeveer 45 minuten rijden van Palm Beach.

4. Flamingo Beach

Op Renaissance Island vind je Flamingo Beach. Renaissance Island is het privé eiland van hotel Renaissance Aruba Resort & Casino. Flamingo Beach is het adults only strand waar de flamingo’s om je heen lopen terwijl jij op je strandbedje ligt. Een unieke ervaring! Let op: wanneer je niet in het hotel verblijft is het eiland zeer beperkt te bezoeken. Benieuwd hoe je dat doet? Ik help je graag!

5. Arashi Beach

Arashi Beach is een perfect strand om te snorkelen, zwemmen en zonnen. Het is een wit zandstrand in het noorden van Aruba. Het strand ligt op een paar minuten van California Light House. Goede combinatie dus! 

Wil je nog meer zien van deze mooie stranden? Bekijk dan onderstaande video voor meer reisinspiratie.

Enthousiast geworden? Er is nog zoveel meer te beleven, ik vertel je graag meer! 

Ik help jou graag bij het vinden van je droomvakantie naar Aruba. Je kunt mij telefonisch, via whatsapp (0627507257) of e-mail (joy.egbers@tui.nl) bereiken. Uiteraard kan ik met mijn reisbureau ook bij je thuis komen of kunnen we via teams een afspraak inplannen. Ik werk vanuit Deventer, maar ben bereikbaar voor iedereen. En weet je wat het leuke is, het kost je niets extra’s, de prijzen online zijn bij mij precies hetzelfde. Waar wacht je nog op?!

Voor jouw vakantie heb ik alle tijd! 

Kijk hier voor meer reisinspiratie!

Meer reistips

joy.egbers@tuiathome.nl

Stuur Joy een bericht