Over Jeroen Mijn reistips Beoordelingen

5 tips voor foodlovers in Madrid

Ga jij binnenkort naar Madrid en ben je gek op lekker eten? Dan kan een bezoekje aan een van de volgende adresjes niet ontbreken!

1. Rosi La Loca

Tapas, je kan er in Spanje niet omheen. En waarom zou je ook? Het is namelijk altijd goed! De keuze is reuze, je kan meerdere dingen proeven en je deelt het gezellig met je partner, familie of vrienden. Bij Rosi La Loca weten ze van wanten als het om Tapas gaat. En als kers op de appeltaart hebben ze een fantastisch, vrolijk gekleurd interieur. Daar kan je niet anders dan blij van worden.

2. Gramabar

Wil je in de Latina sferen blijven, dan kun je ook beslissen eens bij Restaurant Gramabar te gaan eten. Hier vind je uiteenlopende gerechten uit de Caraïben en Latijns-Amerika. Dit is comfort food tot de max en je krijgt er een gigantisch bord vol voor rond de € 10. Koopje toch?

3. Azotea del Círculo

Dit is een van de beste rooftop bars in de stad! Azotea del Círculo is iedere euro waard om naar boven te gaan, waarom? Naast dat de entree slechts 4 euro per persoon kost, heb je er een fantastisch uitzicht over de stad, kan je er de beste cocktails drinken én je kunt er ook nog heel romantisch eten in de openlucht. Een tafeltje reserveren is hier wel een must.

4. Mercado San Miguel

Deze overdekte markthal is op ieder moment van de dag een goed idee. Voor een snelle lunch, een hapje en drankje tussendoor of gewoon simpelweg om je ogen uit te kijken; Mercado San Miguel biedt het allemaal! Ieder ‘hoekje’ heeft zijn eigen specialisme, zo is er een Avocado bar, kraampje waar ze alles hebben met zalm, met mozzarella of een mini-hamburger of paella pannetje. Héérlijk!

5. Takos Al Pastor

Ben je gek op Mexicaans en toe aan een snelle hap, dan is Takos Al Pastor een aanrader voor jou! Je kan dit tentje beschouwen als de McDonald’s onder het Mexicaanse eten; het is er niet mega gezellig, maar het eten is er goedkoop, het wordt snel geserveerd en het is stiekem toch wel heel lekker.

Loopt het water je al in de mond? Top. Vamos a Madrid!

 

 

 

Meer reistips

jeroen.otto@tui.nl

Stuur Jeroen een bericht