Chantal Munoz

Woudenberg Bel 06-40227029 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Schaarweide 3931 MC Woudenberg

Toon op kaart
Chantal Munoz
Over Chantal Mijn reistips Beoordelingen

Algarve; het hele jaar door genieten

De Portugese Algarve is een bestemming waar je het hele jaar door kunt genieten. Vanwege het milde klimaat is dit een streek waar mensen graag overwinteren. De Algarve is zeer geschikt om per huurauto te ontdekken. De leuke vissersdorpjes, mooie stranden en het verrassende binnenland zijn de moeite waard om te bezoeken. Lagos is mijn persoonlijke favoriet vanwege de mooie ligging en het historische centrum waar het heerlijk rondstruinen is.

De Algarve beschikt ook over een aantal schitterende golfbanen waar de natuur en het uitzicht over de Atlantische Oceaan zorgen voor een extra belevenis aan je golfervaring.

Luxueuze hotels, sfeervolle finca’s en fijne appartementen. Voor iedereen is er een perfect accommodatie te vinden. Let er wel op dat de Algarve een rotsachtige kust heeft en veel plaatsen en accommodaties zijn hooggelegen. Dat betekend dat je soms veel trappen moet lopen om op het strand te komen. Niet handig met jonge kinderen of als je slecht ter been bent. Ik help je graag de perfecte vakantie te vinden die past bij jou behoeften en wensen. Maak ze kenbaar via het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Meer reistips

chantal.munoz@tui.nl

Stuur Chantal een bericht