Vind jouw zelfstandig reisadviseur bij jou in de buurt

Special

Riviercruises; nu met vroegboekkorting!

Het anker wordt gehesen en de trossen worden losgegooid. Laat je meevoeren over kronkelende rivieren en doorkruis karakteristieke landschappen. Ontdek hoe mooi Europa is vanaf het water en hoe fijn de service aan boord is. Voor al onze riviercruises geldt: veiligheid en gezondheid staan voorop. Via de mooiste rivieren, van de Rijn in Nederland en Duitsland tot de Donau in Oostenrijk en verder, vaar je zo door Europa. Tijdens een cruise varen we naar de leukste plekken om aan te meren voor een onvergetelijke cruisevakantie. En weet je wat zo fijn is? Je hut vaart continu met je mee.

Profiteer van een vroegboekkorting van € 25,- per persoon op geselecteerde riviercruises.

Neem bijvoorbeeld een kijkje in het aanbod met de MS Rhine Princess. Al jaren een topper in ons programma. Of kies voor een riviercruise met TUI River Cruises. Nieuw in ons aanbod en de trots van ons bedrijf. Welke riviercruise het ook wordt, je hebt weer iets om naar uit te kijken. En wij zien ernaar uit jouw vakantie tot in de puntjes te verzorgen.

Ga naar jouw zelfstandige reisadviseur van TUI at Home en laat je inspireren door het mooie reisaanbod. Om gebruik te maken van de korting moet de nieuwe boeking zijn gemaakt vóór 1 november 2021.

Vind jouw zelfstandig reisadviseur bij jou in de buurt

Meer specials