Over Chantal Mijn reistips Beoordelingen

Alpine Lifestyle; luxe in de Alpen

Een vakantie naar de Oostenrijkse Alpen is zomers bijna net zo populair als in de winter. Ben je een actieve vakantieganger dan kun je je uitleven in de bergen of op één van de vele meren. Wil je het wat rustiger aan doen kies dan voor een locatie waar je wat vlakker kunt wandelen, fietsen en waar je vele gezellige dorpjes in de buurt hebt en/of leuke steden zoals Salzburg of Kitzbühel. Voor wat het weer betreft moet je een beetje geluk hebben, maar ook in Oostenrijk worden de zomers warmer en zonniger. Vooral in het zuiden waar een bijna Mediterraans klimaat heerst zijn de zomers warm.

Net zo belangrijk als de locatie, of misschien wel belangrijker, is de accommodatie waarin je verblijft. Dit draagt 100% bij aan je vakantiebeleving. Veel nieuwe, of gerenoveerde, hotels en appartementen worden gebouwd in Alpine sferen; de zogenaamde Alpine Lifestyle. De Alpine Lifestyle kenmerkt zich door het gebruik van veel hout en natuurlijke materialen, een touch naar de bergen door passende accessoires en alles is aanwezig om jouw vakantiewensen te overtreffen. De Alpine Lifestyle gaat samen met luxe. Welke mate van luxe bepaal je zelf. Een compleet ingerichte keuken is altijd aanwezig, gashaard of houtkachel, sauna en meerdere badkamers zijn onderdelen die wisselend zijn. Het complex kan een mooie wellness bieden, restaurant of zelfs een buitenzwembad. Er zijn voldoende mogelijkheden.

Wil jij een luxe vakantie naar de Oostenrijkse bergen, zomer of winter, laat je dan door mij adviseren. Ik ben een specialist door mijn eigen gemaakte reizen en help jou graag bij het vinden van de perfecte vakantie.

Maak je wensen kenbaar via een bericht op mijn website of plan direct een adviesgesprek in.

Bekijk de foto’s en laat je inspireren!!

Meer reistips

chantal.munoz@tuiathome.nl

Stuur Chantal een bericht