Gerda Venema-Uildriks

Kropswolde Bel 06-25034729 Bel 0625034729 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Woldweg 237 9606 PE Kropswolde

Toon op kaart
Gerda Venema-Uildriks
Over Gerda Mijn reistips Beoordelingen

Amerika moet je doen!

 

Amerika de Best of the West!

Ga op rondreis door het westen van Amerika en ontdek de wereldberoemde nationale parken Yosemite, Bryce Canyon en natuurlijk de Grand Canyon. Aan de rand van zo’n kloof of bovenop een hoge rots verlies je elk afstands-en tijdsbesef. Los Angeles en San Francisco zijn de populaire steden van deze kant van Amerika. Wie kent niet de beelden van de Golden Gate Bridge of de wereldbekende witte Hollywood letters.

Rij de beroemde 17 Mile Drive die je leidt langs de grillige, prachtige kust met uitzicht op de eenzame cipres. Bezoek de kunstenaarsstad Carmel, maak een stop bij het strand van Santa Barbara. Prachtige route die je niet snel zult vergeten.

Tijdens deze reis ontkom je niet aan een bezoek aan de  grootste gokstad van Amerika. Vanuit de Death Valley over uitgestrekte wegen rij je door kleurrijke heuvels met witte zoutvlakten en ben je aan het genieten van de rust en dan opeens doemt daar de wereldberoemde gokstad Las Vegas op, midden in de woestijn.  Casinoliefhebbers komen hier volledig aan hun trekken, maar ook “De Strip”moet je gezien hebben. Vanuit Las Vegas kun je ook nog een leuke uitstap maken naar de Hoover Dam.

Verder biedt het westen van Amerika nog veel meer interessante plekken, teveel om hier te noemen voor informatie kun je altijd bij mij terecht.

Amerika de best of the west langs de hoogtepunten van het fascinerende West-Amerika!

 

Meer reistips

gerda.venema@tui.nl

Stuur Gerda een bericht