Vind jouw mobiele reisadviseur bij jou in de buurt

Special

Aruba; One happy island

Aruba is Open for happiness

Aruba heeft op 1 juli de grenzen voor o.m. Europa heropend en dat betekent dat het One happy island weer open for happiness is! Om er zeker van te zijn dat je op Aruba een onbezorgde vakantie tegemoet gaat zijn enkele belangrijke maatregelen getroffen om de veiligheid en het welzijn van zowel de lokalen als bezoekers te waarborgen. Zo is in mei de Aruba Health & Happiness Code geïntroduceerd. Alle bedrijven die zich met toerisme bezighouden moeten een schoonmaak- en hygiëneprogramma doorlopen om een gouden kwaliteitszegel te bemachtigen. Bedrijven met een gouden Health & Happiness Code zegel voldoen aan alle maatregelen en kunnen met een gerust hart bezoekers bedienen.

De immigratiekaart, de zogeheten Embarkation & Disembarkation card, dient nu vooraf online ingevuld te worden en moet gepaard gaan met een negatief PCR-testresultaat (72-4 uur voor vertrek). Dit om toestemming te krijgen om naar Aruba te kunnen reizen. Indien dit niet mogelijk is, moeten bezoekers bij aankomst op het vliegveld een PCR-test ondergaan. Ook is een nieuwe verplichte Aruba Bezoekersverzekering gelanceerd om ervoor te zorgen dat alle bezoekers volledig gedekt zijn, mochten zij op het eiland tijdens hun verblijf positief getest worden op COVID-19. Kijk voor alle informatie omtrent de veiligheids- en gezondheidsmaatregelen op onderstaande links:

Aruba.com

Aruba Bezoekersverzekering

https://edcardaruba.aw/

8x waarom je nu naar Aruba zou moeten gaan

  • Door de overheid gereguleerde hygiëne- en veiligheidsprotocollen zorgen voor optimale veiligheid en welzijn tijdens je vakantie op Aruba
  • Happiness is voor iedereen binnen handbereik – Gezien de huidige omstandigheden is flexibiliteit van ongekend belang. Daarom hanteren veel hotels op Aruba een flexibel boekingsbeleid, evenals andere prijsbewuste aanbiedingen.
  • Reis met gemak en voldoende zekerheid naar Aruba – Zowel voor vertrek als bij aankomst op de luchthaven van Aruba gelden belangrijke nieuwe veiligheidsmaatregelen.
  • Een worden met de natuur – Op Aruba vind je uitgestrekte stranden en ongerepte natuur in overvloed.
  • De meeste zonuren in het Caribisch gebied – Met de meeste zonuren in het Caribisch gebied en doorgaans weinig regen, kun je op elk moment van het jaar zonder zorgen een vakantie naar Aruba boeken.
  • Al jaren het veiligste eiland in het Caribisch gebied – Aruba staat al sinds jaar en dag bekend om de veiligheid op het eiland. Dit gaat gepaard met uitstekend drinkwater en een goede, moderne infrastructuur.
  • Een klein paradijs om direct te verkennen – Het eiland is 30 km lang en ruim 9km breed en daarmee heel makkelijk te verkennen.
  • De warmste en vriendelijkste locals ter wereld – Bezoekers die meerdere keren op Aruba komen geven verreweg het vaakst aan dit vooral te doen vanwege de vriendelijke en gastvrije locals.

Kijk voor meer informatie op: Open for happiness

Vind jouw mobiele reisadviseur bij jou in de buurt

Meer specials