Vind jouw zelfstandig reisadviseur bij jou in de buurt

Special

Aruba; One happy island

Op Aruba geniet je van kilometerslange parelwitte stranden, ongerepte natuur, kleurrijke steden met historische gebouwen en waanzinnige street art, ruim 250 toprestaurants, onbegrensde spa- en wellness en (water)sportmogelijkheden, van wind- en kitesurfen tot suppen, yoga op het strand, kajakken door de mangroven en meer. Ook beschikt het One happy island over een scala aan heerlijke accommodaties, van all-inclusive resorts pal op het strand, waar je op je wenken bediend wordt en die van alle gemakken voorzien zijn, tot kleinschalige hotels die zich eveneens aan het strand of middenin de natuur bevinden. Op Aruba staat gastvrijheid en uitmuntende service centraal en beleef je een veelzijdige en verzorgde vakantie in paradijselijke sferen.

Aruba staat momenteel weer op code oranje vanwege de situatie in Nederland. Mensen die al op Aruba zijn kunnen hun vakantie gewoon afmaken. Houd s.v.p. wel de  website van de Nederlandse overheid in de gaten voor de meest actuele informatie.

Indien men reeds een reis naar het One happy island geboekt heeft en van plan is om te komen, adviseren wij iedereen om contact met TUI op te nemen voor het geval er wijzigingen zijn aangebracht die van invloed kunnen zijn op de reisplannen. Daarnaast adviseren we iedereen om de veiligheidsmaatregelen in Nederland in acht te nemen op het moment dat een reis naar Aruba wordt overwogen.

Op Aruba is de situatie nog altijd onder controle. Met een rigoureus testbeleid, uitgebreide gezondheids- en veiligheidsmaatregelen, evenals het health & happiness code certificeringsprogramma, waarbij alle bedrijven die zich met toerisme bezighouden aan strikte gezondheids- en hygiënenormen moeten voldoen, is Aruba er alles aan gelegen om bezoekers een zo veilig en plezierig mogelijk verblijf te bezorgen.

8x waarom je nu naar Aruba zou moeten gaan

  • Door de overheid gereguleerde hygiëne- en veiligheidsprotocollen zorgen voor optimale veiligheid en welzijn tijdens je vakantie op Aruba
  • Happiness is voor iedereen binnen handbereik – Gezien de huidige omstandigheden is flexibiliteit van ongekend belang. Daarom hanteren veel hotels op Aruba een flexibel boekingsbeleid, evenals andere prijsbewuste aanbiedingen.
  • Reis met gemak en voldoende zekerheid naar Aruba – Zowel voor vertrek als bij aankomst op de luchthaven van Aruba gelden belangrijke nieuwe veiligheidsmaatregelen.
  • Een worden met de natuur – Op Aruba vind je uitgestrekte stranden en ongerepte natuur in overvloed.
  • De meeste zonuren in het Caribisch gebied – Met de meeste zonuren in het Caribisch gebied en doorgaans weinig regen, kun je op elk moment van het jaar zonder zorgen een vakantie naar Aruba boeken.
  • Al jaren het veiligste eiland in het Caribisch gebied – Aruba staat al sinds jaar en dag bekend om de veiligheid op het eiland. Dit gaat gepaard met uitstekend drinkwater en een goede, moderne infrastructuur.
  • Een klein paradijs om direct te verkennen – Het eiland is 30 km lang en ruim 9km breed en daarmee heel makkelijk te verkennen.
  • De warmste en vriendelijkste locals ter wereld – Bezoekers die meerdere keren op Aruba komen geven verreweg het vaakst aan dit vooral te doen vanwege de vriendelijke en gastvrije locals.

Vind jouw zelfstandig reisadviseur bij jou in de buurt

Meer specials