Linda van Schaik

Schoonhoven Bel 06-12220083 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Ooievaarstraat Schoonhoven

Toon op kaart
Linda van Schaik
Over Linda Mijn reistips Beoordelingen

Bali, Lombok en Gilli eilanden

Bali, Lombok en Gilli eilanden
Eén van mijn mooiste vakanties  is een rondreis naar Bali, Lombok en de Gilli eilanden geweest. Eerst 8 nachten Bali verkenne, dan 6 nachten op het mooie Lombok en nog 2 nachten vertoeven op de idylillische Gilli eilanden.

Het betoverende eiland Bali is een bestemming die je niet snel zal vergeten. De culturele rijkdom van Bali is buitengewoon en overal op het eiland te aanschouwen. Breng een bezoekje aan een van de vele tempels en sla vooral de schitterende Pura Ulun Danu Bratan-tempel midden in het Bratanmeer niet over. Maar behalve cultuurminnaars hebben ook natuurliefhebbers niets te klagen. Het vulkanische eiland is gezegend met een schitterende vegetatie als dichte bossen, meren, rivieren en kloven. De stranden van Bali verschillen van kleur, hoe noordelijker hoe komt hoe donkerder de kleur van het strand. Brede witte stranden vindt u in Nusa Dua. De gastvrije bevolking is de kers op de taart. Bali biedt u een bijzondere ervaring een waar stukje paradijs.

Hierna zijn we per boot naar Lombok gegaan. Een authentiek eiland met schitterende natuur en mooie, witte zandstranden.

Na Lombok werden we door de privé chauffeur opgehaald en nar de haven gebracht. Hier stond de boot alweer klaar om ons naar het laatste gedeelte van de onze rondreis te brengen: Gilli Trawangan. Het vervoer is per fiets óf paard en wagen, dus geen gemotoriseerd verkeer. Hier verbleven we 2 nachten, wat ook weer voldoende is.

Meer reistips

linda.van.schaik@tuiathome.nl

Stuur Linda een bericht