Melanie Dibbets

Winterswijk Bel 06-18946945 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Rozenstraat 35 7102 CA Winterswijk

Toon op kaart
Melanie Dibbets
Over Melanie Mijn reistips Beoordelingen

Beleef het sprookje van duizend en één nacht in Marrakech.

Voor velen een reiswens, een “to do” bestemming en ook absoluut een dikke aanrader. Want je waant je letterlijk in een andere wereld. De wereld van 1000 en 1 nacht.
Op een korte vliegafstand van Nederland, maar toch zo anders. Je verblijf in deze mysterieuze stad hoeft niet heel eenvoudig te zijn. Je vindt hier prachtige 4 en 5 sterren hotels, met wellness en heerlijk eten. Maar wat ik aan zou raden is een verblijf in een Riad. Je bevindt je dan midden in de Soukh, maar door de rust en stilte heb je geen weet van wat er allemaal daarbuiten plaats vindt. Een ding: door de wirwar van ontelbare straatjes en steegjes, kun je nog wel eens de weg kwijtraken, maar gelukkig zijn de mensen erg behulpzaam en wijzen ze je de weg.

Djemaa Elfna
Wanneer de zon onder gaat is het zo leuk om rond te lopen op het Djemaa Elfna Plein, midden in Marrakesch. Hier heb je een keuze in heel veel kraampjes met heerlijk eten, dat ter plaatse wordt klaargemaakt. Dat is echt zo’n leuke ervaring. En zeker erg smakelijk. Vergeet niet om een bezoek te brengen aan de tuinen van Majorelle. Een Botanische tuin midden in de stad. Rust, kleuren, geuren en natuur. Huur een auto, of samen met een gids en ga de woestijn in. Deze omgeving is prachtig en zal je verrassen. De Koutoubia Moskee, een ouderwets tochtje in een huifkar, de souks met duizenden winkeltjes, te veel om op te noemen. Maar alles om je verblijf in deze stad onuitwisbaar te maken.

Meer reistips

melanie.dibbets@tui.nl

Stuur Melanie een bericht