Miriam van Eekelen

Rosmalen Bel 06-46801543 E-mail Stuur een bericht

Anna Blamanstraat 23 5242 ED Rosmalen

Toon op kaart
Miriam van Eekelen
Over Miriam Mijn reistips Beoordelingen

Beste pretpark ter wereld ervaren? Europa-Park!

Wauw, wat vinden wij dit als gezin een super mooi park! Wat is hier veel te beleven! Ga je met de auto richting Zwitserland? Stop hier dan zeker 2 nachten. Het is zeker de moeite waard!

Europa-Park ligt vlak naast de snelweg, je komt er gewoon langs als je naar Zwitserland reist. Toch jammer als je hier geen stop inlast? Je kunt het zo gek maken als je wilt, overnachten in een luxe thema hotel in de Spaanse sferen. Een tipi tent, blokhut of in één van de  hotels in de directe omgeving. Wil je hier langer verblijven kan natuurlijk. Ik kan je bepaalde vakantiewoningen aanbevelen. Je kunt in deze omgeving zeker een paar dagen vertoeven. Het Zwarte woud binnen handbereik, een dagtocht naar Freiburg of naar de Elzas. Eigenlijk is een week zelfs te kort!

Europa-Park is met meer dan 100(!) attracties en shows, 13 achtbanen en 14 Europese themagebieden niet alleen Duitslands grootste attractiepark, maar ook een van de best bezochte parken van Europa. Het park is al voor de vijfde keer op rij verkozen tot het beste park ter wereld! Het is onderverdeeld in verschillende landen met eigen attracties en ook eetgelegenheden. Wil je culinair Frans eten of lekker Grieks? Italiaans of Spaans? Aan alles is gedacht en nog betaalbaar ook.

Kortom een aanrader, zal ik de route voor je uitstippelen naar de camping richting Italië en voor jou een paar nachten Europa-Park inlassen? Informeer gerust! Ik maak graag jouw reis helemaal compleet.

 

 

 

 

 

 

Meer reistips

miriam.van.eekelen@tui.nl

Stuur Miriam een bericht