Vind jouw zelfstandig reisadviseur bij jou in de buurt

Special

Boek nu je vakantie dicht bij huis

Ook nu een vakantie naar het buitenland er nog even niet inzit, blijven wij geloven dat samen genieten altijd zal blijven bestaan. In deze tijden van thuiswerken en thuisonderwijs kijk je waarschijnlijk extra uit naar die heerlijke tijd maar doe je dat nu toch liever wat dichter bij huis. Ook dat kan veilig en vertrouwd bij TUI.

Want het zit niet altijd in de afstand maar dat je even weg bent uit je huidige omgeving. En dat kan bijvoorbeeld heel goed in de Nederlandse vakantieparken, die gewoon open zijn. De restaurants en zwembaden zijn tot nader order dicht, maar je kunt er wel prachtig wandelen, paardrijden en fietsen.

We bieden in de voorjaars- en Meivakantie verschillende verblijven aan in de Nederlandse vakantieparken. Zo kun je dicht bij huis toch genieten van het vakantiegevoel. Ook al zal dat nog even anders zijn dan je gewend bent…

Workation en thuisonderwijs
Juist in deze tijden is een verblijf in een vakantiepark in Nederland ideaal. In je eigen huisje geef je de kinderen thuisonderwijs en kun je zelf ook heel goed werken. Er is een goede werkplek aanwezig met een comfortabel bureau en snelle WiFi voor het hele gezin. Dat hoeft niet anders te zijn dan thuis maar het grote verschil is dat je ’s middags eropuit kunt in een nieuwe en frisse omgeving.

Vind via onderstaande zoekbalk jouw mobiele reisadviseur voor een welverdiende vakantie in eigen land!

Vind jouw zelfstandig reisadviseur bij jou in de buurt

Meer specials