Chantal Munoz

Woudenberg Bel 06-40227029 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Schaarweide 3931 MC Woudenberg

Toon op kaart
Chantal Munoz
Over Chantal Mijn reistips Beoordelingen

Een fijne plek in eigen land

Een speciale kookbungalow voor wie graag uitgebreid kookt, een hondenbungalow met een afgesloten tuin, een wellness-bungalow met buiten-jacuzzi, nieuwe bungalows in een modern jasje of een super leuk tinyhouse. Er zijn zoveel mogelijkheden om in Nederland een heerlijke vakantie in een bungalow door te brengen die past bij jou behoeften, maar je moet hem wel kunnen vinden. Ook belangrijk is dat het park voldoet. Niet te groot, of juist wel? Kun je direct de natuur in of moet je daarvoor de auto pakken? Als er ouderen meegaan is een heuvelachtig park vaak niet prettig. Ook voor een bungalowvakantie in eigen land kun je vaak uren bezig te zijn met zoeken. Laat je ook voor deze vakantie door mij adviseren. Als dank krijg je een mooi sfeerpakket cadeau!

De decembermaand staat alweer voor de deur. De maand waarin we Sinterklaas en Kerst vieren. De maand waarin we 2020 afsluiten en 2021 verwelkomen. Een maand waarin gezelligheid en samenzijn voor velen centraal staan.

Pakjesavond valt dit jaar op zaterdag. Je kunt hier dus prima een weekendje weg van maken. Gezellig met elkaar in een fijne bungalow Sinterklaas vieren. Op de meeste parken wordt er wel iets gedaan aan de viering van Sinterklaas, maar in welke vorm is mede-afhankelijk van de situatie rondom het Coronavirus.

Kerst en Oudjaar vier je ontspannen in een comfortabele bungalow die van alle gemakken is voorzien. Maak een mooie wandeling met elkaar tussen de maaltijden door en daarna opwarmen in je eigen sauna. Omdat de meeste parken gelegen zijn in de bossen geldt er vaak een vuurwerkverbod, ideaal voor als je een trouwe viervoeter hebt die er bang voor is.

Ik heb de afgelopen maanden veel vakantieparken bezocht en accommodaties bekeken waardoor ik ook voor jouw bungalowvakantie een waardevol advies kan gegeven gebaseerd. Benieuwd wat ik je adviseer? Maak je wensen kenbaar via het contactformulier en ontvang een persoonlijk voorstel.

Meer reistips

chantal.munoz@tui.nl

Stuur Chantal een bericht