Over Chantal Mijn reistips Beoordelingen

Bon Biní op Curaçao

Witte zandstranden, palmbomen en 365 dagen per jaar een aangename temperatuur. Curaçao is het eiland waar je het hele jaar door een heerlijke vakantie kunt vieren. In ongeveer 9 uur vlieg je comfortabel en rechtstreeks met KLM of TUIFly naar deze heerlijke vakantieplek. Kies voor een mooie bungalow met eigen hangmat op het terras of geniet in één van de betere hotels die het eiland heeft.

Een auto huren is een must en geeft je de vrijheid om alle leuke plekjes te ontdekken die je op Curaçao kunt vinden. Natuurlijk mag Willemstad niet ontbreken tijdens je ontdekkingstocht. Ook de Aloë Vera plantage en de struisvogelboerderij zijn een bezoekje waard. Spot flamingo’s tijdens een mountainbiketocht langs de zoutpannen bij Jan Thiel, maak een boottocht bij zonsondergang en drink in de avonduurtjes een ‘Blue Curaçao’. Er is zoveel te beleven op Curaçao. Ben je er eenmaal geweest dan is het lastig om er niet naar terug te willen.

Curaçao is momenteel een bestemming waar je nog naar toe mag reizen. Het eiland laat 10.000 toeristen toe en een negatieve coronatest is verplicht. Naast deze verplichting dien je ook diverse documentatie op orde te hebben. Wat je allemaal nodig hebt kun je bekijken via de website van TUI en je ontvangt alles overzichtelijk van mij zodat de voorbereiding je geen stress oplevert. https://www.tui.nl/p/corona-maatregelen/curacao/

Ben je nieuwsgierig geworden voor je eigen vakantie? Stuur een berichtje via de website en ik neem contact met je op.

Meer reistips

chantal.munoz@tui.nl

Stuur Chantal een bericht