Vind jouw mobiele reisadviseur bij jou in de buurt

Special

Ontdek de geweldige camperreizen in de USA

Powered by Tenzing Travel

Camperreizen USA

Een camperreis is een onvergetelijke ervaring en helemaal door een land als Amerika met de prachtige uitgestrekte parken en de bijzondere wonderen der natuur.

Bij zo’n reis wilt u natuurlijk dat deze tot in de puntjes toe verzorgd is en volledig aansluit bij uw wensen. De reizen van Tenzing Travel zijn met de grootste zorg en op basis van meer dan 25 jaar eigen ervaring samengesteld. Puur op prijs concurreren, dat past niet bij Tenzing Travel. Zij blijven zich focussen op kwaliteit en doen daar geen concessies aan! Bijvoorbeeld met accommodaties en kampeerplaatsen IN de Nationale Parken, en niet daar buiten. Kost iets meer misschien….maar zo wordt het wel echt uw droomreis.

Éen van de best-sellers uit het aanbod van Tenzing Travel is de 18-daagse camperreis ‘Deserts, Arches & Canyons by Camper’. Deze prachtige camperrondreis door het zuidwesten van Amerika is een unieke ervaring. Ruim twee weken door het indrukwekkende natuurschoon. U begint de reis in de entertainmenthoofdstad van de wereld Las Vegas waarna u vervolgens naar de imposante Grand Canyon, het prachtige Lake Powell, indrukwekkende Monument Valley, Arches National Park, Capitol Reef National Park, Bryce Canyon en Zion National Park rijdt. U passeert vele locaties van westernfilms en ervaart de grootsheid van het landschap. Een reis vol Deserts, Arches en Canyons met een perfect reistempo.

En bijzonder aan deze reis is dat naast uw camperhuur en vluchten ook alle campgrounds vooraf zijn gereserveerd. Dat scheelt u heel veel werk vooraf en u bent zo verzekerd van een kampeerplek. De kampeerplaatsen in de nationale parken zijn zeer populair dus wacht niet te lang met boeken!

Mocht u deze reis willen maken maar in een rustiger tempo of ergens extra nachten verblijven? Geen probleem! Uw TUI mobiele reisadviseur neemt graag met u de wensen door.

TIP: boek vooraf alvast een aantal excursies zoals een spectaculaire show in Las Vegas of een helikoptervlucht boven het indrukwekkende Lake Powell en Horseshoe Bend. Zo bent u zeker van een plek op het moment dat u dat wenst.

 

Vind jouw mobiele reisadviseur bij jou in de buurt

Meer specials