Melanie Dibbets

Winterswijk Bel 06-18946945 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Rozenstraat 35 7102 CA Winterswijk

Toon op kaart
Melanie Dibbets
Over Melanie Mijn reistips Beoordelingen

Corona maatregelen op de luchthaven en in het vliegtuig

Hoe zou het nu gaan op de luchthaven als ik ga vliegen?

Wil je weten welke maatregelen luchthaven Schiphol heeft genomen tegen Corona? Of ben je benieuwd hoe het gaat in het vliegtuig, mag je nog wel gebruik maken van het toilet? Is er wel eten en drinken aan boord?
Kijk dan onderstaand filmpje. Hier leg ik n.a.v. mijn inspectiereis naar Zakynthos uit, wat de maatregelen zijn en hoe het allemaal in zijn werk gaat.

En bij aankomst in Griekenland? Hoe is dat allemaal geregeld?

Onderstaand filmpje laat ik je zien hoe het mij is vergaan bij aankomst op Zakynthos. Daar heb ik de huurauto opgehaald en zijn we naar het hotel gereden.
De maatregelen in het hotel zijn ook aangepast. Anders als in Spanje wordt er geen temperatuurmeting gedaan, maar word je naar een tafeltje in de lobby gebracht. Daar mag je de papieren voor de incheck invullen. De sleutel van de kamer wordt even later gebracht.
Je bent niet verplicht een mondkapje te dragen, maar het personeel doet dit ten alle tijden wel. Schoonmaak wordt de hele dag door gedaan. En aan de bar mag je je drankje bestellen, deze wordt dan aan je tafeltje gebracht. Eigenlijk viel het mij reuze mee, bekijk het filmpje maar eens:

Meer reistips

melanie.dibbets@tui.nl

Stuur Melanie een bericht