José Timmerman

Amersfoort Bel 06-14856767 E-mail Stuur een bericht

Zoete Ermgaard 17 3824 AM Amersfoort

Toon op kaart
José Timmerman
Over José Mijn reistips Beoordelingen

Cruisen overland met de Golden Eagle Danube Express

Bent u gecharmeerd van een cruisevakantie, waardeert u de persoonlijke service aan boord en geeft u de voorkeur aan luxe en comfort? Dan informeer ik u graag over de mogelijkheid over het zogenaamde cruisen  overland per trein. De Golden Eagle Danube Express is een luxe hotel op rails. U logeert aan boord in een comfortabel compartiment. U hoeft uw koffer maar één keer uit te pakken om te genieten van een boeiende rondreis door Centraal-Europa. Uw cabin steward is altijd in de buurt en zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

De luxe Golden Eagle Danube Express slaaprijtuigen met compartimenten in 2 categorieën, twee restaurant-rijtuigen en een bar/loungerijtuig. Er is plaats voor maximaal circa 65 gasten.

De compartimenten in de Golden Eagle Danube Express

Deluxe Class – 7,7m2  

Bedafmetingen – twee benedenbedden; elk 190 cm lang en 80 cm breed 

Elk ‘Deluxe Class’-slaaprijtuig van de Golden Eagle Danube Express bestaat uit 5 comfortabele compartimenten, elk met een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Voorst beschikt ieder compartiment over apart regelbare airconditioning, stopcontacten, een haardroger, leeslampjes en een safe. De houten lambrisering en messing fittingen zijn afgekleed met bijpassende stoffen. Twee comfortabele fauteuils en een aparte stoel zijn er voor overdag. De kastjes en een kledingkast bieden voldoende opbergruimte terwijl de grote ramen en de spiegel het ruimtelijke gevoel verhogen. Van de 2 ramen kan er een deels worden geopend voor frisse lucht en om die ene mooie foto te maken!
Elke avond tijdens het diner verandert de cabin-steward uw compartiment in een slaapkamer met twee comfortabele benedenbedden. De steward brengt u ’s ochtends thee of koffie en wellicht later op de dag, een lekker drankje. Meerdere Classe boekbaar.

In het midden van de Golden Eagle Danube Express bevinden zich twee sfeervol ingerichte restaurantrijtuigen. Alle maaltijden worden in één zitting geserveerd. Bij de lunches en diners worden wijnen, vruchtensappen, bier en water geschonken.

In het gezellige bar/lounge-rijtuig van de Golden Eagle Danube Express kunt u van een drankje te genieten en uw reiservaringen te delen met medepassagiers. Het is ook de plaats voor muzikale voorstellingen. Soms worden er lezingen gehouden over de historie en cultuur langs de route.Er zijn meerder routes beschikbaar.

Central European Classics  8 daagse treinreis:

Tijdens deze exclusieve treinreis reist u van Boedapest naar Praag en bezoekt u enkele van de oudste en mooiste  steden van Midden Europa. De reis start in Boedapest, waarna u per Golden Eagle Danube Express via Slowakije naar Oostenrijk reist.

Tijdens deze exclusieve treinreis neemt de Golden Eagle Danube Express u via Hongarije en Slowakije mee naar Oostenrijk. Boedapest is een fascinerende stad en een prachtig begin van uw reis. U vervolgt uw reis naar Keszthely aan de westelijke oever van het Balatonmeer, voor een rondleiding door het Festetics paleis. In Bratislava ontdekt u fascinerende historische gebouwen, waarna u doorreist naar de keizerlijke stad Wenen. Ook een bezoek aan de levendige stad Krakau mag niet ontbreken in dit programma. De reis eindigt in Praag, waar u uitgebreid de tijd heeft om de stad te verkennen.

  •  Treinreis met de comfortabele Golden Eagle Danube Express
  •  Bezoek Boedapest, Bratislava, Wenen, Krakau en Praag
  •  Doorkruis vijf verschillende landen

Onze partner Incento is een specialist in treinreizen en heeft al 35 jaar ervaring in het verzorgen van luxe treinreizen. Samen met hen maak ik uw droom waar.

Van Zwitserland tot India. Aan u de keuze.

Vertrekken vanaf juni 2021 zijn nu al boekbaar.

Interesse?

Ik help u graag.

 

 

 

Meer reistips

jose.timmerman@tuiathome.nl

Stuur José een bericht