Martine Tomassen

Bunschoten-Spakenburg Bel 06-10531304 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Voorste Kamp 19 Bunschoten-Spakenburg

Toon op kaart
Martine Tomassen
Over Martine Mijn reistips Beoordelingen

Dushi Curaçao

Wie kent het niet? Curaçao! Maar ken je het ook echt? Naar mijn mening moet je hier een keer geweest zijn. Pas dan zul je ervaren hoe relaxed het eiland is. Denk aan tropische baaitjes, een heldere blauwe zee, lunchen of dineren met je voeten in het zand en strandfeestjes tot in de late uurtjes. Welkom op Dushi Curaçao!

DE MOOISTE STRANDEN

Google Curaçao en er verschijnen talloze beelden op je beeldscherm van een blauwe tropische zee en idyllische strandjes. Deze kan je zelf allemaal gemakkelijk bereiken met je huurauto. Bij sommige stranden betaal je entree en bij de andere is toegang gratis. Ik geef je naast de bekende Grote en Kleine Knip, Jan Thiel Baai en Mambo Beach graag een aantal tips waar jij moet zijn!

GOEDE ACCOMMODATIES

Curaçao is een hele populaire bestemming die ik al jaren verkoop. Naast alle feedback die ik van mijn klanten heb gehad, heb ik tijdens mijn 2-weekse reis ook zelf veel hotels mogen bezoeken. Zo kan ik jou nóg beter voorzien van een optimaal advies gebaseerd op basis van jouw wensen. TIME TO SMILE Chogogo, Papagayo en Kontiki zijn enkele toppers uit het aanbod.

BEKLIM DE CHRISTOFFELBERG

Toe aan een actieve dag na het pakken van al die mooie strandjes? Beklim dan de Christoffelberg! Wat mij betreft is dit letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van Curaçao. Verdiep je je er goed in, want het er zijn toch wel wat dingen waar je rekening mee moet houden, voordat je deze 372 meter hoge berg beklimt!

RESTAURANTJES OP CURAÇAO

Curaçao is de bestemming om een auto te huren en zelf lekker op pad te gaan. Niets is lekkerder dan na een relaxte dag op het strand de dag af te sluiten met een heerlijk diner. Er zijn zoveel leuke en heerlijke restaurantjes op het eiland die ik graag met je deel!

Enthousiast? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden en meer tips voor jouw ultieme vakantie op Curaçao!

Meer reistips

martine.tomassen@tuiathome.nl

Stuur Martine een bericht