Vind jouw zelfstandig reisadviseur bij jou in de buurt

Special

Dat onvergetelijke moment…

Vakantie is eigenlijk een aaneenschakeling van mooie en unieke momenten in vele soorten en maten. Dat onvergetelijke moment is voor iedereen weer anders. Vaak zit het in de kleine dingen: een goed gesprek, een zonsondergang, een glas wijn of een ochtendduik in zee. Vakantie maakt het beste in je los. Op vakantie ben je volledig ontspannen en je staat open voor het leven en voor het avontuur. En daarom ontstaan er juist op vakantie zoveel onvergetelijke momenten. We zijn hoopvol en vol vertrouwen, om samen met jou uit te kijken naar het creëren van nieuwe momenten.

Kijk vooruit naar de zomer van 2021 en boek een ontspannen vakantie met TUI. Boek nu je vliegvakantie met verblijf tussen 1 april en 31 oktober 2021 en profiteer van de Snelle Boekers Voordelen en geniet altijd van de TUI Garanties.

  • Zo kun je tot 7 dagen voor vertrek je vliegvakantie kosteloos omruilen met onze Flexibele Omruilgarantie.
  • Annuleert TUI jouw boeking in verband met een aangepast reisadvies door COVID-19 krijg je je reissom terugbetaald, ook als je met een voucher hebt betaald. Lees hier meer over de Geld-Terug-Garantie.
  • En profiteer daarnaast van 10% korting op TUI Experiences.

Extra kinderkorting bij onze Snelle Boekers Voordelen

We zullen het jaar 2020 niet snel vergeten. Het jaar waarin Corona onze wereld op zijn kop zette en ook onze vakantieplannen omgooide. Wellicht is je vakantie het afgelopen jaar geannuleerd of heb je zelfs niet eens geboekt. Vakantie is op dit moment nog steeds een lastig verhaal maar er gloort hoop aan de horizon.

Extra korting voor kinderen tussen de 2-11

50,- Extra Korting per kind op Zonvakanties

100,- Extra Korting per kind op Verre Reizen

Vind jouw zelfstandig reisadviseur bij jou in de buurt

Meer specials