Over Jeroen Mijn reistips Beoordelingen

De luxe van een privéjet voor 4 – 30 personen

In de huidige tijd waarin niets meer vanzelfsprekend is en we waar mogelijk afstand dienen te houden is ook vliegen een punt van discussie, het zal je niet ontgaan zijn. Hopelijk weerhoudt het je er niet van toch te gaan vliegen, want met alle genomen maatregelen en de luchtverversing en –stromen die in een vliegtuig van toepassing zijn is vliegen nog altijd één van de veiligste manieren van transport.

Maar heb je wel eens gedacht aan het huren van een private jet?

Een vliegtuig alleen voor jou en je eigen reisgenoten, waarbij je dus weet met wie je op reis gaat. Je geniet maximale privacy en complete luxe aan boord. Daarnaast bepaal je zelf je vertrek- en aankomstluchthaven en kun je je voorkeur voor vliegtijden kenbaar maken. Hiermee zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden. Kortom volledige flexibiliteit.

De mogelijkheid voor moderne en luxe jets voor 4 tot 30 personen, waarmee alle luchthavens snel en uitermate comfortabel bereikbaar zijn.

En ook zeer aangenaam, je hoeft slechts kort voor vertrek op de luchthaven aanwezig te zijn en in de meeste gevallen vertrek je van een apart gedeelte van de luchthaven, waarmee je de drukte van het terminalgebouw vermijdt.

 

Meer reistips

jeroen.otto@tui.nl

Stuur Jeroen een bericht