Gerda Venema-Uildriks

Kropswolde Bel 06-25034729 Bel 0625034729 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Woldweg 237 9606 PE Kropswolde

Toon op kaart
Gerda Venema-Uildriks
Over Gerda Mijn reistips Beoordelingen

Disneyland Parijs wanneer gaan we?

 

Reis naar de magie reis naar Disneyland Parijs!

Disneyland Parijs is een magische vakantie bestemming dichtbij huis. Ga op zoek naar betoverende belevenissen of extreme spanning en sensatie. Of je nu 2 of 80 jaar bent het is voor iedereen een feestje.

Disneyland Park dit prachtige park bestaat uit vijf themalanden, magic en avontuur gaan hand en hand en dromen komen tot leven. Geniet van de vele verschillende shows, parades en de vele attracties. Ontmoet je favoriete Disney vriendjes tijdens een “meet & greet” of in de indrukwekkende parade.

Walt Disney Studios Park in het park gaat de wereld van Hollywood voor je open. Stap in de wereld van film, televisie, animatie en entertainment. De spectaculaire attracties en de stuntshows wissel je natuurlijk af met de prachtige show van het seizoen. Ontdek de geheimen achter de meest magische scénes van de Disney films en televisie in het Walt Disney Studio Park.

Disneyland Parijs is het hele jaar geopend en biedt betoverende, spannende en feestelijke ervaringen in alle seizoenen. Elke seizoen heeft een thema met eigen shows. Vlakbij de ingang van de Disney Parken vind je uitgaanscentrum Disney Village. Hier kun je souvenirs shoppen, hapje eten en natuurlijk de spectaculaire dinnershow Buffalo Bill’s Wild West show bijwonen.

Je kunt overnachten in één van de Disney themahotels, deze zijn ideaal gelegen op loopafstand van de Disney Parken. Nabij het terrein van Disneyland Parijs liggen verschillende hotels, deze hotels bieden allemaal een gratis shuttlebus naar de Disneyland Parken.

Wil je reizen naar Disneyland Parijs dan kan dit, per eigen vervoer, trein of vliegtuig. Voor extra’s en tips moet je ook bij mij zijn.

Disneyland Parijs is een feest voor jong en oud!

Meer reistips

gerda.venema@tui.nl

Stuur Gerda een bericht