José Timmerman

Amersfoort Bel 06-14856767 E-mail Stuur een bericht

Zoete Ermgaard 17 3824 AM Amersfoort

Toon op kaart
José Timmerman
Over José Mijn reistips Beoordelingen

Droomzomer Droompark de Zanding

Samen kijken, doen, genieten

Toe aan vakantie, maar niets missen van de grootste sport events in 2021? Dan wordt dit jouw Droomzomer! Doe mee aan uitdagende clinics. Dompel je onder in de wereld van jouw sporthelden en laat je inspireren door hun verhalen. Geniet van een ontspannen en verantwoorde shortbreak in eigen land!

Voor wie is de Droomzomer?
De Droomzomer is er voor iedereen die met familie of vrienden niets wil missen van de grote sport events van 2021. Naast samen kijken kun je ook zelf sporten of van diverse faciliteiten op het gebied van gezondheid genieten.

Wanneer is de Droomzomer?
De Droomzomer start op vrijdag 11 juni als Nederland in de ban is van het oranjevoetbal en eindigt op maandag 6 september na afloop van een spectaculair autosportweekend. In de tussenliggende periode staat de Droomzomer in het teken van de grootste wielerrondes, maar natuurlijk ook van alle sport rechtstreeks uit Tokio. Deze shortbreak boek je dus tijdens jouw favoriete sport events.

Waar is de Droomzomer?
De Droomzomer vindt plaats op Droompark de Zanding in Otterlo. Dit premium vakantiepark bevindt zich aan de rand van de schitterende Veluwe.

De Droomzomer en corona. Hoe zit dat?
Tijdens de Droomzomer wordt de dan geldende coronaregelgeving strikt gehanteerd. De organisatie volgt daarin de voorschriften van het RIVM. De faciliteiten van Droompark de Zanding stelt de organisatie in staat om samen, maar gecontroleerd, sport te kunnen beleven. Daarmee is de Droomzomer  verantwoord en veilig.

Welke arrangementen kan ik boeken?
Je boekt jouw shortbreak met premium onderkomen als midweek (ma t/m vr) of als weekend (vr t/m ma). Naast het samen kijken en beleven op grote schermen, kun je je inschrijven op een groot aantal gratis sportactiviteiten en clinics. Voor de faciliteiten op het gebied van gezondheid in de Healing Garden geldt een geringe bijdrage.

Waar en hoe reserveer ik de losse activiteiten waaraan ik wil deelnemen?
Reserveringen voor de sportactiviteiten, clinics en je plek op het terras (waar sportevents op grote schermen uitgezonden zullen worden), of faciliteiten op het gebied van gezondheid maak en beheer je via de “Droomparken” app. Na het downloaden van de app kies je voor Droompark de Zanding/Veluwe. In dit menu vind je een ingang naar de Droomzomer. Na het boeken van jouw shortbreak kan je met je reserveringsnummer in de app gemakkelijk alle reserveringen maken.

Voor welke leeftijden zijn de sportactiviteiten?
De sportactiviteiten zijn er voor iedereen vanaf 12 jaar. Voor kinderen onder de 12 jaar worden er spannende sporttoernooien, speurtochten en diverse vormen van animatie georganiseerd.

Zijn de sportactiviteiten voor beginners of voor gevorderden?
De sportactiviteiten tijdens de Droomzomer zijn voor iedereen geschikt. Ongeacht of je beginnend of gevorderd bent.

Voor hoeveel personen mag ik een tafel op het terras reserveren?
Tijdens de Droomzomer worden de richtlijnen van het RIVM gehanteerd. Reserveringsaantallen zijn afhankelijk van de dan geldende regels.

Kijken

In de maanden juni, juli, augustus & september beleven ’s werelds grootste sport events hun rentree. Als echte fan word je getrakteerd op een zomerse cocktail van voetbal- en tennistoernooien, wielerrondes, atletiek en autosport. En wat is er leuker dan ze samen in een schitterende vakantieomgeving te beleven?

Doen

Breng jezelf in beweging door mee te doen aan de vele sportclinics en activiteiten die de Droomzomer voor je in petto heeft. Verdiep je in nieuwe sporten, werk aan je conditie of verzet je zinnen met laagdrempelige vormen van inspanning. Kortom, kies wat het beste bij jou past.

Genieten

Tijdens deze unieke shortbreak draait het bovenal om genieten. Op de terrassen, aan het strand of in de uitgestrekte natuur. De speciale ‘Healing Garden’ voegt daar nog eens een dimensie aan toe. Een inspirerende plek waar jong en oud op ultieme wijze kunnen ontspannen.

Zie jij jouw Droomzomer al helemaal voor je?  Voor reservering kun je gewoon bij mij terecht!

 

Meer reistips

jose.timmerman@tuiathome.nl

Stuur José een bericht