Melanie Dibbets

Winterswijk Bel 06-18946945 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Rozenstraat 35 7102 CA Winterswijk

Toon op kaart
Melanie Dibbets
Over Melanie Mijn reistips Beoordelingen

Een dag en nacht aan boord van de MSC Grandiosa

Hoe geweldig is het, wanneer je wordt uitgenodigd om het nieuwe schip MSC Grandiosa uit te mogen proberen, samen met heel veel andere reis collega’s. Ik heb dat geluk gehad. Een dag en een nacht gebruik mogen maken van alle faciliteiten aan boord. Het heerlijke eten in de verschillende restaurants en ontspannen in het theater, disco of bar. Ik neem jullie mee:

Het gigantische schip Grandiosa prijkt al vol trots aan de horizon, als we Rotterdam komen binnen rijden.
Wauw, wat een prachtig schip en zo groot. Parkeren gaat erg makkelijk bij een van de vele parkeergarages in de buurt van de terminal. Ook de incheck verloopt soepel. Speciale incheckbalies, waar je de sleutel van je hut ontvangt. Een kleine wandeling verder en je staat, na de douane controle, aan boord. Snel mijn koffer wegbrengen naar mijn hut en de rondleiding kan gaan beginnen.

Er is heel veel te doen aan boord. Voor groot én klein. Er zit een “winkelstraat”, met verschillende leuke boetiekjes, chocoladeshop, kleding of ijs, sieraden etc. Een mooi groot theater , waar vele shows / musicals of andere optredens worden gespeeld.

Speelparadijs voor jong en oud
Voor de kinderen in alle leeftijden, is er van alles te doen, er zijn voor baby’s speciale ruimtes om te spelen en te slapen. Voor de peuters, kleuters en tieners. Van game room naar sportzaal tot legoruimte, noem het maar op. Er is een prachtig zwembad aan boord , met ook mogelijkheid om te drinken en eten buiten. Verschillende restaurants, bars, cafés, disco etc. Eigenlijk kom je tijd te kort. De hutten zijn mooi modern ingericht en ruim. Er is keuze tot binnenhutten, buitenhutten, met of zonder balkon, of de luxere hutten. In elke prijscategorie is wel iets te vinden. De service is uitmuntend aan boord. Het ontbijt is ontzettend uitgebreid. Genoeg plekken om lekker rustig wakker te worden, met een heerlijk ontbijtje. Eigenlijk is een dag en nacht te kort, maar heb ik een hele goede indruk gekregen van de vele mogelijkheden aan boord. En ik kan alleen maar zeggen, dat een cruise met dit schip een heerlijke vakantie gaat worden!

Meer reistips

melanie.dibbets@tui.nl

Stuur Melanie een bericht