Over Chantal Mijn reistips Beoordelingen

Een fijne plek in eigen land

Een bungalowvakantie is hip! Zo is er een speciale kookbungalow voor wie graag uitgebreid kookt, een hondenbungalow met een afgesloten tuin, een wellness-bungalow met buiten-jacuzzi, new-born bungalows waar het je baby aan niets ontbreekt, nieuwe bungalows in een modern jasje of een super leuke tinyhouse. Loungen met een buitenhaard voor gezellige uurtjes na zonsondergang, het strand opzoeken of hiken door de bossen. Er zijn zoveel mogelijkheden om in Nederland een heerlijke vakantie in een bungalow door te brengen die past bij jouw behoeften, maar je moet hem wel kunnen vinden! Ook belangrijk is dat het park voldoet. Niet te groot, of juist wel? Kun je direct de natuur in of moet je daarvoor de auto pakken? Ook voor een bungalowvakantie in eigen land kun je vaak uren bezig te zijn met zoeken. Laat je ook voor deze vakantie door mij adviseren.

Ik heb de afgelopen maanden extra veel vakantieparken bezocht en accommodaties bekeken waardoor ik ook voor jouw bungalowvakantie een waardevol advies kan gegeven.

Mijn laatste bezoek: het Zuid-Limburgse Heuvelland. Hier verbleef ik op een vrij nieuw en kleinschalig park nabij Noorbeek. Wat een mooie omgeving! Zo anders dan de rest van Nederland. Je waant je hier in het buitenland qua gevoel. Ik verbleef in een 6-persoons luxe villa, voor 2 personen ruimte zat dus! Compleet met Finse sauna en een gezellige gashaard. De gratis wifi werkte perfect. Tijdens mijn bezoek was de horeca helaas nog dicht, maar op 2 minuten loopafstand kon je heerlijke maaltijden afhalen bij Gasterij Henry’s. Het park is klein en heeft geen supermarkt. Alleen het hoognodige kun je er halen. Naar de dichtstbijzijnde supermarkt is het 15 minuten rijden, dus zelf wat meenemen is aan te raden. Er is wel een broodjesservice die elke ochtend zorgt voor vers brood aan de deur en zelfs de krant (service tegen betaling). Zeker doen! Het is tenslotte vakantie : ) Voor de kinderen is er een speeltuin, maar dat was het. Vanuit het park loop je zo de heuvels in en pak je de auto dan liggen Maastricht, Vaals en Valkenburg in de buurt.

TIP: bakkerij Vermeeren in Slenaken staat bekend om zijn vlaaien! Je kunt online bestellen. Iets meer dan 5 minuten rijden met de auto, maar de keuze bij deze bakker is vele malen groter dan die van de bakker in Noorbeek.

Benieuwd welke bungalowvakantie ik je adviseer? Stuur mij een bericht via de website of maak een afspraak voor een online adviesgesprek. Laat je inspireren door de mooie foto’s en hopelijk tot snel!

Meer reistips

chantal.munoz@tui.nl

Stuur Chantal een bericht