Melanie Dibbets

Winterswijk Bel 06-18946945 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Rozenstraat 35 7102 CA Winterswijk

Toon op kaart
Melanie Dibbets
Over Melanie Mijn reistips Beoordelingen

Een kijkje achter de schermen bij TUI at Home Melanie Dibbets

TravMagazine is benieuwd: hoe ziet de week van de ZRA eruit? Waar zijn ze druk mee bezig, zijn er manieren zichtbaar te blijven voor de klant…..

Zo kreeg ik deze week een belletje van Belinda van TravMagazine, het grootste reisvakblad van Nederland, met de vraag of ik voor deze editie een aantal vragen wilde beantwoorden over hoe het op dit moment bij mij gaat. Ik was haar opgevallen op Instagram door mijn vele post. Ze wilde graag van een aantal ZRA’s die op Social Media actief zijn en in deze Corona-tijd hun hoofd boven water proberen te houden, horen op welke manier ze dit doen. Natuurlijk wil ik dit doen! Maar in plaats van de vragen te beantwoorden, heb ik een klein verhaaltje geschreven van de periode van het begin van de Corona tot nu. Zoals jullie kunnen lezen houd ik de moed erin en ga ik ervan uit dat ik dit zeker ga overwinnen en er sterker uitkom.

Ik vertel Belinda dat ik ook reclame op mijn auto heb laten bestickeren. Super mooi geworden en erg trots rij ik nu rond in het prachtige Winterswijk en omstreken. Dit had ik een tijd geleden al willen doen, maar door het Corona virus heeft dit een kleine uitstel gehad. Op de foto’s kun je het mooie resultaat zien.

Collect Moments!! Not Things

Meer reistips

melanie.dibbets@tui.nl

Stuur Melanie een bericht