Thea Op de Hoek

Lemmer Bel 06-13106397 E-mail Stuur een bericht

Grote Beer 1 8531 MK Lemmer

Toon op kaart
Thea Op de Hoek
Over Thea Mijn reistips Beoordelingen

Cyprus

In de zomer van 2018 ben ik met mijn eigen gezin gaan genieten van een heerlijke vakantie op dit prachtige, groene, zeer verrassende Grieks/Engelse eiland Cyprus.
Griekse Tavernes, blauw/wit geruite tafelkleedjes, ouzo, sirtaki, mooi weer.. prachtig recept voor een zeer geslaagde vakantiebestemming.

Ontdek de veelzijdigheid van het ‘Eiland van de Godin van de liefde’ tijdens een vakantie op Cyprus. Het ene moment bezoek je antieke overblijfselen zoals de Koningsgraven in Paphos, het andere moment lig je op het strand in Limassol of zoek je verkoeling in het Troödosgebergte. En dat allemaal met een zonnetje op je bol! Cyprus voelt als Griekenland, maar dan met heel veel Engelse invloeden.

  • Schoonste stranden van Europa
  • Rijk aan natuur en cultuur
  • Oneindige fruitboomplantages
  • Gastvrije bevolking

Naast prachtige stranden vind je op Cyprus ook terrassen met geurige wijngaarden en olijfbomen, uitgestrekte plantages met groente- en seizoensfruit. Van zongerijpte tomaten en sappige perziken tot zoete kersen. Met liefde gekweekt. En dat proef je. In hartje Cyprus zetelt het bosrijke Troödosgebergte met diepe ravijnen en waterpoelen waar stomende watervallen in uitmonden. Verkoeling vind je tijdens een bezoek aan het Kykkos klooster, onder de prachtige bogen van de lange wandelgangen. Wordt het tijdens de zinderende zomer op Cyprus te warm? Ook dan is het Troödos gebergte dé place to be tijdens een zonvakantie op Cyprus. De temperatuur ligt er al snel zo’n 10 graden lager dan aan de kust.

Meer reistips

thea.op.de.hoek@tuiathome.nl

Stuur Thea een bericht