Thea Op de Hoek

Lemmer Bel 06-13106397 E-mail Stuur een bericht

Grote Beer 1 8531 MK Lemmer

Toon op kaart
Thea Op de Hoek
Over Thea Mijn reistips Beoordelingen

Fair Travel

Een duurzamere vakantie voor heel Nederland

Tijdens een duurzamere vakantie ontbreekt het je op geen enkel vlak aan luxe, comfort, klasse en stijl. Alles wat je op een ‘normale’ vakantie mag verwachten, is hier ook. Maar er is hier nagedacht over bepaalde dingen en er zijn zeer bewuste keuzes gemaakt.

Het fruit bij het ontbijt komt bijvoorbeeld van de boomgaarden net buiten het dorp. Ook het schijfje citroen in je cocktail. De sfeervolle verlichting in het restaurant werkt op zonne-energie en de meeste wijn komt van wijnboeren uit de streek. Samen met je lokale gids, die we opgeleid hebben in de TUI Academy, kan je de wijngaarden soms bezoeken.

Met het boeken van deze vakantie draag je ook bij aan duurzamere vormen van vervoer.
Zowel over land als in de lucht. Samen investeren we in biobrandstof voor onze vliegtuigen en in elektrisch vervoer over de weg.

Heb je het idee dat duurzamere vakanties ook duurdere vakanties zijn? Dat klopt niet helemaal. De vakantie zelf is niet duurder, maar onze fair travel-accommodaties zijn daadwerkelijk luxer. Zo heeft 60% van de fair travel accommodaties 4 sterren en 25% zelfs 5 sterren.

Als je een fair travel vakantie boekt bij TUI dan is dat inclusief een bijdrage van 2,- p.p. en TUI verdubbelt dit tot 4 euro.
Wanneer je al deze bijdragen in een jaar bij elkaar optelt, kunnen wij serieus en structureel investeren in een duurzame toekomst.

 

Meer reistips

thea.op.de.hoek@tuiathome.nl

Stuur Thea een bericht