Elke Ruitenbeek

Amersfoort Bel 06-21902755 WhatsApp E-mail Stuur een bericht Maak een (video)afspraak

Paulinapolder 38 3825 LP Amersfoort

Toon op kaart
Elke Ruitenbeek
Over Elke Mijn reistips Beoordelingen

?????! ???? ??????: (?)??????? ?? ???? ??? ??? ???? ?? ????????

Een duurzame vakantie met de luxe, comfort, klasse en stijl zoals je op een ‘normale’ vakantie mag verwachten. Alleen is er net iets meer nagedacht over bepaalde dingen en zijn er zeer bewuste keuzes gemaakt.
Het fruit bij je ontbijt komt bijvoorbeeld van de boomgaarden net buiten het dorp. Net zoals het schijfje citroen in je cocktail. De sfeervolle verlichting in het restaurant werkt op zonne-energie en de wijn komt van wijnboeren uit de streek. Samen met je lokale gids, die we hebben opgeleid in de TUI Academy, kan je de wijngaarden bezoeken.
Met het boeken van deze reis draag je bij aan duurzamere vormen van vervoer. Zowel over land als in de lucht. Samen investeren we in biobrandstof voor onze vliegtuigen en in elektrisch vervoer over de weg.
Als je een fair travel vakantie boekt bij TUI at Home Elke Ruitenbeek van TUI, dan is dat inclusief een bijdrage van 2 euro per persoon en TUI verdubbelt dit tot 4 euro. Dit lijkt misschien weinig, maar als je al deze bijdragen bij elkaar optelt, kunnen wij serieus en structureel samen investeren in een duurzame toekomst.
Draag jij ook bij aan een duurzamere toekomst??

Meer reistips

elke.ruitenbeek@tui.nl

Stuur Elke een bericht