Over Jeroen Mijn reistips Beoordelingen

Met het hele gezin de mooiste plekjes van de wereld verkennen!

Nieuw bij TUI at Home Elke Ruitenbeek: Familierondreizen!

Dé manier om met het hele gezin op een avontuurlijke, veilige en goed georganiseerde manier de mooiste plekjes van de wereld te verkennen. Van Peru tot aan Thailand en van Griekenland tot aan Zuid-Afrika. Op een educatieve en duurzame manier.

Avontuurlijke familierondreis

Op avontuur met het gezin? Boek dan een familierondreis bij TUI at Home Elke Ruitenbeek. Deze meerdaagse reizen zijn nieuw in ons aanbod en zitten boordevol gave activiteiten. Tijdens een 16-daagse familierondreis in Amerika maak je bijvoorbeeld de roadtrip van je leven. Tel zeeleeuwen op Pier 39 in San Francisco, maak selfies aan de rand van de Grand Canyon en stap in de wereld van Hollywoodfilms in Los Angeles. De kinderen maken zeker vrienden, want een familierondreis doe je samen met andere Nederlandse gezinnen. Ook fijn: een ervaren Nederlandse reisleider deelt op elke bestemming tips en weetjes.

Slapen in de Sahara

Tijdens een familierondreis regelt TUI bijna alles. Zo slaap je in comfortabele hotels, vaak inclusief zwembad. Of je logeert in een safaritent of bedoeïenenkamp. Slapen in een tentenkamp doe je bijvoorbeeld in de Erg Chebbi woestijn tijdens onze familierondreis Duizend-en-een-nacht in Marokko. Woestijnduinen strekken zich uit tot aan de horizon en ’s avonds fonkelen de sterren aan de hemel. Ook tijdens een familievakantie in Jordanië slaap je onder de sterrenhemel. Zo ben je daarna zeker genoeg uitgerust om door Petra te dwalen en te dobberen op het zout van de Dode Zee.

Ik help je graag!

Bel, mail of WhatsApp me voor meer informatie of vul het contactformulier op mijn pagina in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Meer reistips

jeroen.otto@tui.nl

Stuur Jeroen een bericht