Over Jeroen Mijn reistips Beoordelingen

Beleef de Formule 1 van dichtbij!

Beleef de Formule 1 van dichtbij met TUI at Home Elke Ruitenbeek

Reis naar de meest aansprekende circuits en moedig jouw favoriete coureur aan, beleef een Grand Prix van dichtbij! De reizen verschillen veel van elkaar, van vliegen met TUI fly tot aan reizen met de auto naar Oostenrijk. Vlieg jij mee met TUI Sports en KLM naar Shanghai om een unieke reis te maken naar de Grand Prix van China of ga je liever naar Spa Francorchamps voor de Grand Prix van België? Vlieg mee met de speciale TUI fly vluchten naar Spanje, Oostenrijk en Italië in samenwerking met TUI Sports!

Ik help je graag!

Bel, mail of WhatsApp me voor meer informatie of vul het contactformulier op mijn pagina in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

Meer reistips

jeroen.otto@tui.nl

Stuur Jeroen een bericht