Ilona en Sylvia

Winterswijk Bel 06-50574995 / 06-47020577 WhatsApp E-mail Stuur een bericht Maak een (video)afspraak

Parallelweg 46 7102 DG Winterswijk

Toon op kaart
Ilona en Sylvia
Over Ilona en Sylvia Mijn reistips Beoordelingen

Frisse berglucht en kaiserschmarnn..

Oostenrijk, natuurlijk fantastisch voor een wintersportvakantie. Maar.. ook in de zomer een bezoek meer dan waard.

Alpenweides vol bloemen, kletterende watervallen, indrukwekkende bergtoppen, groene dalen, spectaculaire kloven, Oostenrijk is groots en divers.
Actie of heerlijk relaxen op vakantie? Dit is een vakantieland waar iedereen zich vermaakt. Een groot deel, (3 kwart) van het land bestaat uit alpen, waarbij de hoogste toppen tot bijna 4000 meter reiken. Er is veel, heel veel te doen. Zowel op sportief gebied als de mogelijkheid tot relaxen. Honderden kilometers wandel- en mountainbikepaden zijn uitgezet. Van eenvoudig voor beginners of families met kinderen tot uitdagende routes voor de ervaren fietsers en wandelaars onder ons. Ontspannen kan uiteraard ook, aan een bergmeer of bij 1 van de wellness hotels. Genieten van een zorgeloze vakantie? In Oostenrijk kan het!

Ik verbleef er een aantal dagen als tussenstop richting Italië. Wij hadden het geluk dat het stralend mooi weer was, we wandelden door het indrukwekkende landschap, gingen in de skilift omhoog naar de hoogste bergtop van de omgeving. Genoten van een lunch met warme Apfelstrudel en kaiserschmarnn (jum!)  en terwijl het in het dal 25 graden was, hielden wij boven een sneeuwballen gevecht in de eeuwige sneeuw. Wauw…Zoveel moois in Oostenrijk!

Of je er nu je hele vakantie wilt spenderen, of zoals ik deed, een aantal dagen als tussenstop naar een volgende bestemming? Ik help je graag het mooie Oostenrijk te ontdekken. Mail of bel me. Groetjes Sylvia

Meer reistips

ilona.sylvia@tui.nl

Stuur Ilona en Sylvia een bericht