Titia Doornbos Clevering

Westerbork Bel 06-50885661 E-mail Stuur een bericht

Diekeveenseweg 8C 9431 BR Westerbork

Toon op kaart
Titia Doornbos Clevering
Over Titia Mijn reistips Beoordelingen

Ga op reis met je kinderen!

Reizen met kinderen is ontzettend leuk, maar hoe zit dat met overnachtingen, rijafstanden en medische voorzieningen bijvoorbeeld.

” En wat eten ze daar eigenlijk ? “

 

Voor het juiste advies over een reis met kinderen is het belangrijk dat wensen en verwachtingen goed besproken worden. Zijn de kids bereid een inenting te halen en hoe lang kunnen ze stil zitten in het vliegtuig ? Zijn ze oud genoeg om een lange dag te reizen, vinden ze het leuk om een stuk te fietsen of een lange wandeling te maken, hoeveel musea bezoeken zijn leuk? Hoe erg is een wake-up call vóór zonsopgang tijdens je vakantie ? Het succes van een reis met kinderen valt of staat met het plezier van de kinderen. En dit hangt samen met hun wensen!

Behalve de praktische zaken vind ik het leuk om kinderen iets van hun hobby of sport te laten tijdens de reis of om ze in contact te brengen met lokale kinderen. Goede medische voorzieningen vind ik zelf heel belangrijk als ik met kinderen reis, hierover zal ik je uitgebreid informeren als we op zoek gaan naar een mooie reisbestemming voor jullie gezin.

Ik heb diverse mooie reizen met mijn kids gemaakt en deel mijn tips graag.

 

Mijn favoriete landen met avontuurlijke kinderen zijn;
Costa Rica
Canada
Amerika
Thailand
Tanzania

 

Meer reistips

titia.doornbos.clevering@tuiathome.nl

Stuur Titia een bericht