Thea Op de Hoek

Lemmer Bel 06-13106397 E-mail Stuur een bericht

Grote Beer 1 8531 MK Lemmer

Toon op kaart
Thea Op de Hoek
Over Thea Mijn reistips Beoordelingen

Golfreizen: veel bestemmingen en bijzondere golfbanen

Golfreizen: veel bestemmingen en bijzondere golfbanen

 

Tijdens onze golfreizen combineer je een comfortabel verblijf met het spelen op een andere baan dan je gewend bent. Zo beleef je 18 onbekende holes in een nieuwe, inspirerende omgeving. Een plek waar je het beste spel in jezelf naar boven haalt. Elke baan heeft zijn eigen uitdagingen en unieke ligging. Middenin een bos, aan een palmenstrand of juist met glooiende vergezichten. Of langs een grillige kustlijn waar de zee al eeuwenlang tegenaan beukt. Tijdens je golfvakantie maak je het mee.

Het hele jaar door brengt TUI je naar populaire Europese zonbestemmingen en verder. Met zeer scherp geprijsde pakketreizen op centraal gelegen plekken en in comfortabele hotels. Vooral in het voor- en naseizoen zijn dit vaak ideale bestemmingen om te golfen. Dan is het niet zo warm en bovendien een stuk goedkoper. We hebben een selectie gemaakt van hotels zoals RIU en TUI BLUE. In deze hotels ontbreekt het je aan niets en met meerdere golfbanen dichtbij.

Met de golfreizen van TUI boek je gemakkelijk een complete golfvakantie. Je kiest je vlucht, verblijf en huurauto. Greenfees zijn inbegrepen en je hebt een ruime keuze uit starttijden en banen. En dat voor een voordelige prijs.

Onze prijzen zijn inclusief:

  • Retourvlucht
  • 3 greenfees (18-holes) met keuze uit vele banen
  • Meer of minder spelen mogelijk
  • Overnachting inclusief de gekozen verzorging
  • Huurauto of transfer: afhankelijk van de bestemming

Meer reistips

thea.op.de.hoek@tuiathome.nl

Stuur Thea een bericht