Thea Op de Hoek

Lemmer Bel 06-13106397 E-mail Stuur een bericht

Grote Beer 1 8531 MK Lemmer

Toon op kaart
Thea Op de Hoek
Over Thea Mijn reistips Beoordelingen

Harbour Village Bonaire

HARBOUR VILLAGE BONAIRE

Harbour Village Beach Club Bonaire
Harbour Village Beach Club ligt in een betoverende omgeving aan een door palmbomen onderbroken wit strand. Het is het meest exclusieve resort op het eiland Bonaire, deel uitmakend van de prestigieuze Small Luxury Hotels of the World. Ideaal voor wie op zoek is naar een kleinschalig en elegant verblijfadres met veel privacy, rust en persoonlijke aandacht. De Beach Suites liggen direct aan het strand. De Beachfront Suites hebben één of twee slaapkamers, die elk zijn voorzien een eigen luxe badkamer met terras of balkon. En er zijn kamers met uitzicht op de tuin en de marine, op korte loopafstand van het strand.

Boutique luxury
Gasten van Harbour Village kunnen zich prima vermaken op het resort, dat naast het bounty strand voor de deur ook over een kleine jachthaven, Spa, restaurant aan zee en een PADI duikschool beschikt. Relaxen kan elk moment van de dag, tijdens een ontspannen massage of mijmerend onder de palmbomen in een hangmat op het strand. Voor wie er op uit wil, is er de conciërge, die graag helpt met het boeken van excursies of het huren van een auto, scooter of bootcharter met kapitein. Een rondje eiland, een heerlijke dag op het water, de mooiste snorkel- en duikplekken bezoeken of een sunset cruise met exclusieve hapjes en drankjes.

Droomlocatie
Bonaire is het meest gemoedelijke eiland van de ABC-eilanden en in combinatie met Harbour Village is het een exclusieve bestemming in de Caribbean. Het privéresort ligt verscholen in het groen, aan de westkant van het eiland, de perfecte spot voor de mooiste zonsondergang. Tegenover het strand ligt ‘Klein Bonaire’, een onbewoond eiland met oogverblindend wit zand, afstekend tegen de prachtige tinten blauw van de zee. Voor wat actie op het water kunnen gasten gebruik maken van kajaks en paddelboards. De wereldberoemde onderwaterwereld van Bonaire ligt vanaf het strand letterlijk binnen handbereik. Bonaire kent de mooiste koraalriffen en de meest exotische vissen, daarbij is het water kraakhelder en de zee heerlijk warm. Snorkelen vanaf het strand is voor elke leeftijd.

Meer reistips

thea.op.de.hoek@tuiathome.nl

Stuur Thea een bericht