Titia Doornbos Clevering

Westerbork Bel 06-50885661 E-mail Stuur een bericht

Diekeveenseweg 8C 9431 BR Westerbork

Toon op kaart
Titia Doornbos Clevering
Over Titia Mijn reistips Beoordelingen

Het beste van Italië

Hoor je van een kenner ..

♥ Italië ♥ Ik ben fan!

Wijntjes op pittoreske pleintjes, lavendel weides, prachtige kathedralen, shoppen, modieuze steden en kneuterige dorpjes. Italië is het hele jaar door leuk. Zelf ga ik graag in het vroege voorjaar of de late herfst als de toeristen weer vertrokken zijn.

Ik struin door de smalle straten van steden en dorpen en fantaseer over het Italiaanse leven. Tijdens mijn vakantie in Italië heb ik geen boek nodig. Ik leef mijn eigen verhaal.. eten aan een lange tafel met de hele familie, ontbijt op de veranda en verdwalen tussen cipressen lanen en heuvels.

Wil je weten wat mijn favoriete hotelletjes zijn? Bel of mail me dan.

Meer reistips

titia.doornbos.clevering@tuiathome.nl

Stuur Titia een bericht