Over Chantal Mijn reistips Beoordelingen

Villa-vrijheid

Wil je een gezellig huis in de bergen? Omringd door groen en waar de kinderen en/of de hond alle ruimte hebben om te spelen? Of zoek je die droomvilla met zwembad? Een eigen vakantiehuis geeft veel vrijheid en privacy. Iets waar velen naar op zoek zijn.

Er zijn duizenden vakantiewoningen te vinden en tal van aanbieders. Ik werk samen met Interhome, al jaren een betrouwbare partner op het gebied van vakantiewoningenverhuur. Tevens aangesloten bij de ANVR/SGR waardoor ik met een goed gevoel jouw vakantie bij hen kan onderbrengen. De afgelopen 10 jaar hebben mijn klanten, maar ook ikzelf, geweldige vakanties beleefd op de mooiste plekjes in de meest geweldige huizen. Uit eigen ervaring kan ik je goed adviseren.

Mijn tip: als je twee weken de tijd hebt, combineer dan een Mediterrane omgeving met de bergen. Bijvoorbeeld Oostenrijk en de Italiaanse regio Merano. Of de Spaanse Pyreneeën met een verblijf aan de Costa Brava.  Zo ervaar je twee totaal verschillende vakantieomgevingen en geef je ook een compleet andere invulling aan je verblijf.

Onderweg overnachten? Of wil je op twee verschillende locaties vakantie vieren? Samen met jou creëer ik de perfecte vakantie!

Meer reistips

chantal.munoz@tui.nl

Stuur Chantal een bericht