Over Jeroen Mijn reistips Beoordelingen

Een huurauto is de ideale manier om uw vakantieland te ontdekken

HUUR EEN AUTO BIJ TUI AT HOME ELKE RUITENBEEK

U kunt in alle vrijheid rondrijden, zelf bepalen wanneer u ergens heen gaat en hoe lang u daar blijft. Een halve dag naar dat Instagrammable baaitje en even een uurtje naar die fraaie toren – of daar toch maar blijven plakken want er zit zo’n fijn terras bij: het is helemaal aan u en hoe uw pet staat. Op die manier haalt u zoveel meer uit uw vakantiebestemming. Bovendien is het vaak veel voordeliger, flexibeler én meer ontspannen dan telkens dure georganiseerde excursies boeken.

Als u een all-in huurauto via Sunny Cars boekt, toert u ook nog eens 100% zorgeloos. Want alle benodigde verzekeringen zijn standaard inbegrepen. Zelfs glas-banden-bodem-dakschadedekking en een aanvullende WA van € 7,5 miljoen. In de meeste gevallen is het eigen risico al afgekocht, maar als verhuurders ter plaatse een eigen risico hanteren, betaalt Sunny Cars dit altijd terug.

U boekt uw auto dus voor een heldere all-in huurprijs, zonder verborgen kosten. Alles wat u nodig hebt, is vooraf geregeld en betaald. Dus gegarandeerd géén extra kosten ter plaatse. Probeert de plaatselijke verhuurder u een extra verzekering te verkopen? Dan verkoopt u hem gewoon ‘nee’ terug want u bent al optimaal verzekerd.

Alleen voor extra’s zoals een kinderzitje of GPS betaalt u de lokale verhuurder een toeslag. U kunt uw huurauto helemaal op maat maken met extra servicepakketten, bijvoorbeeld voor een extra bestuurder, het overslaan van de wachtrij bij de verhuurbalie of huren zonder creditcard of contante waarborg.

Het is verstandig om uw huurauto bijtijds en vooraf, vanuit Nederland, te boeken. Dan kunt u nog volop kiezen uit autocategorieën. Hoe langer u wacht met reserveren, hoe groter de kans dat uw favoriete autotype niet meer beschikbaar is. Vooral op populaire zonbestemmingen zijn de auto’s in het hoogseizoen razendsnel verhuurd. Dus wees een vroege vogel in plaats van een pechvogel, dan weet u zeker dat uw huurauto voor u klaarstaat op uw vakantiebestemming, voor het scherpste all-in tarief.

Het fijne is dat u met het reserveren van een huurauto nog nergens aan vast zit. De auto staat standaard 14 dagen in optie, dus u heeft lekker lang bedenktijd. U kunt uw reservering trouwens tot huuraanvang gratis wijzigen.

Wilt u op uw bestemming extra snel – hup, vliegtuig uit, huurauto in – van uw huurauto genieten, dan is de Express Service een aanrader. Met dit pakket krijgt u voorrang en slaat u de wachtrij aan de verhuurbalie over. Door online registratie vooraf haalt u uw huurauto extra snel op. Met het Premium pakket krijgt u dezelfde fijne privileges, met als extra een gegarandeerd jonge auto.

Met uw all-in huurauto mag u een onbeperkt aantal kilometers rijden. Ga ervoor en geniet ervan!

Bel, mail of WhatsApp me voor meer informatie of vul het contactformulier op mijn pagina in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

Meer reistips

jeroen.otto@tui.nl

Stuur Jeroen een bericht