Gerda Venema-Uildriks

Kropswolde Bel 06-25034729 Bel 0625034729 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Woldweg 237 9606 PE Kropswolde

Toon op kaart
Gerda Venema-Uildriks
Over Gerda Mijn reistips Beoordelingen

Ibiza altijd doen!

 

Ibiza is trendy en hippie markten en nog veel meer!

 

Ibiza ligt in de Middellandse Zee en behoort tot de eilandengroep de Balearen. Het is op Ibiza heuvelachtig en groen. In het Noorden van het eiland vind je nog een aantal verborgen schatten, zoals Cala Xarraca een van de mooiste baaien van het eiland. In deze baai is het water helder blauw en kun je genieten van de prachtige onderwaterwereld. In het Zuiden vieren de meeste toeristen vakantie.

Ibiza of ook wel hippie-eiland genoemd, staat bekend om de vele hippiemarkten die het eiland biedt. De grootste markt is Es Cana leuk om overheen te struinen en op zoek te gaan naar zelfgemaakte sieraden en/of kleding.

 

Bij Ibiza denken de meeste mensen direct aan het feesteiland, Ibiza-stad, Playa d’En Bossa en San Antionio moet je zijn om lekker te feesten. Maar ook gezinnen kunnen hier prima vakantievieren in deze badplaatsen.  Santa Eulalia en daarom heen is zeer geschikt voor families en gezinnen. De stranden lopen zeer geleidelijk af in zee en dus prima voor de kinderen. Watersportliefhebbers komen ook zeker goed aan hun trekken op het eiland, volop mogelijkheden.

 

Het eiland Formentera ligt vlakbij Ibiza, 40 minuten met de ferry en je bent op een heel ander eiland. Stille, witte stranden , kristalheldere baaien en een turquoise zee. De ideale bestemmingen voor de strandliefhebbers. Tevens is het een heerlijk rustig eiland.

Vamos a la playa, vamos a Ibiza!

 

Meer reistips

gerda.venema@tui.nl

Stuur Gerda een bericht