Over Jeroen Mijn reistips Beoordelingen

Ibiza: zon, zee en genieten

In de zomer van 2020 zijn we naar Ibiza geweest. Zelf was ik er nog nooit geweest en had mij – buiten de verhalen van feesten – er niet veel van voorgesteld.
Als we op reis gaan ben ik een echte planner, dus had geweldige uitstapjes uitgezocht om daar op het eiland te zien. Wat was het eiland prachtig! Ibiza is gewoon een paradijs. Het zal aan Covid-19 hebben gelegen dat het eiland rustig was.
Het hotel waar wij verbleven was Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa. Bij het buffet keek je uit op de zoutvlaktes en hier kwamen regelmatig Flamingo’s aangevlogen om eten te zoeken. Ons verblijf in het hotel was heerlijk.

De uitstapjes die wij hebben gemaakt zijn: Ibiza-stad waar genoeg te zien en beleven valt. De Hippiemarkt in Santa Eulalia bezocht en in de omgeving rondgereden. De stad Sant Antoni de Portmany met de mooie haven en het monument van Columbus. En bezienswaardigheden, zoals Stonehedge op Ibiza, hartjesrots, de grotten van Can Marcà en nog veel meer.

Als je twijfelt om te gaan naar Ibiza, kan ik het je zeker aanraden. Mocht je tips willen of foto’s zien, dan help ik je graag.

Meer reistips

jeroen.otto@tui.nl

Stuur Jeroen een bericht