Froukje Jansen

Terborg Bel 06-15650134 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Doetinchemseweg 35 7061 CR Terborg

Toon op kaart
Froukje Jansen
Over Froukje Mijn reistips Beoordelingen

“Ja, ik wil!” in het buitenland

Wist je dat trouwen in het buitenland helemaal niet zo duur hoeft te zijn? Soms zelfs nog goedkoper dan wanneer je in Nederland trouwt.

Al meerdere bruiloften en huwelijksreizen heb ik mogen verzorgen samen met Wedding Unlimited.
Bruidsparen die elkaar het ja-woord willen geven in het buitenland, kunnen hun droom waarmaken door mij in te schakelen en samen met Wedding Unlimited zorgen wij voor een trouwdag om nooit te vergeten en waar alles van A tot Z voor jullie geregeld wordt.
Wedding Unlimited is gespecialiseerd in het organiseren van een complete bruiloft in het buitenland. Op wereldwijd meer dan dertig trouwbestemmingen wordt alles voor het jullie verzorgd. Van ceremonie en huwelijksreis tot inschrijving en legalisatie van het huwelijk in Nederland.

Wil je als homo- of lesbisch stel trouwen?

Voor de Nederlandse wet is dit al jaren mogelijk maar in het buitenland ligt dit vaak anders. Wedding Unlimited is op zoek gegaan naar bestemmingen waar voor homo- of lesbische stellen trouwen wel tot de mogelijkheden behoort. De reisorganisatie is inmiddels een èchte specialist op het gebied van deze huwelijken in het buitenland en volgt de ontwikkelingen en mogelijkheden op de voet.

De mooiste dag van je leven nog eens dunnetjes over doen?

Daarnaast bied ik samen met Wedding Unlimited ‘Renewal of the Vows’ arrangementen aan. Voor echtparen die hun liefde voor elkaar opnieuw willen bezegelen met een romantische ceremonie, bieden wij passende arrangementen inclusief een tweede huwelijksreis.

 

Nieuwsgierig geworden of dit iets voor jullie is? Neem vrijblijvend contact met mij op voor persoonlijk advies.

Meer reistips

froukje.jansen@tui.nl

Stuur Froukje een bericht