Titia Doornbos Clevering

Uithuizen Bel 06-50885661 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

De Laan 80H 9981 GR Uithuizen

Toon op kaart
Titia Doornbos Clevering
Over Titia Mijn reistips Beoordelingen

Japan, in voorbereiding op mijn eigen rondreis

Japan, het land van de rijzende zon.

Ik ben heel blij dat ik uitgenodigd ben om dit land te leren kennen. Begin maart is het zover en reis ik met een aantal collega’s naar Japan. Vind je het leuk om me te volgen? Zoek me dan op, op de Polarsteps app. Mijn naam daar is TitiaDC. Vanaf half maart lees je hier een persoonlijk verslag van mijn reis door Japan. Bij de foto’s zie je een print van de geplande route die we zullen afleggen.

 

Japan is het land van de verrassingen, tegenstellingen en superlatieven. Hypermoderne steden en treinen worden afgewisseld door schilderachtige dorpjes, prachtige tempels en harmonieuze tuinen. De kersenbloesem is er wonderschoon, de sushi overheerlijk en de geisha’s intrigerend. Het Land van de Rijzende Zon overtreft dan ook alle verwachtingen. Ga je mee op ontdekkingsreis?

 

Alleen al de gedachte aan Japan roept bij menigeen direct beelden op van Mount Fuji, kogeltreinen, verse sushi, netjes geharkte kiezeltuinen, vuurrode tempels en geisha’s. Als je op reis gaat in het Land van de Rijzende Zon zullen je verwachtingen worden overtroffen. Eeuwenoude tradities gaan hand in hand met een snelle modernisering, de charme zit hem vaak in de kleine details en de ingetogen waardering voor de eigen cultuur. Een reis door Japan is genieten, ervaren en beleven.
Je ziet het beste van Japan tijdens een reis die speciaal voor jou op maat gemaakt is!

 

 

Meer reistips

titia.doornbos.clevering@tui.nl

Stuur Titia een bericht

Partners van TUI at Home