Titia Doornbos Clevering

Westerbork Bel 06-50885661 E-mail Stuur een bericht

Diekeveenseweg 8C 9431 BR Westerbork

Toon op kaart
Titia Doornbos Clevering
Over Titia Mijn reistips Beoordelingen

Kan je niet kiezen?

Combineer !

Kan je niet kiezen tussen natuur en cultuur, of sportief en relaxen? Er zijn hele leuke combinaties te maken.

Een enerverende safari in Tanzania of Kenia met een strandverlening aan de mooiste stranden.
Kies uit een groepsreis of een individuele reis, slaap in de natuur, maak kennis met de Big Five en leer het land kennen.  Tijdens je strandverlenging verblijf je in een prachtig hotel met alles er op en eraan en laat je je heerlijk in de watten leggen.

West Amerika leent zich bij uitstek voor een reis met veel gekkigheid en prachtige natuur.
Val van de ene verbazing in de andere tijdens je reis langs Las Vegas, Monument Valley, Antelope Valley, San Francisco, Highway1 langs de kust van Californië en de Disneyparken in LA!

Bezoek steden en kom tot rust in de natuur.
Denk aan Boedapest, Parijs, Londen maar ook kleinere steden in Kroatië en Italië lenen zich uitstekend voor een city-verblijf in combinatie met de rust van het platteland. Shoppen en musea bezoeken in de stad en vervolgens een paar dagen wandelen in de natuur en genieten van het uitzicht op een leuk terrasje.

Eiland hoppen in Griekenland.
Griekenland is zeker een bezoek waard en helemaal wanneer je een aantal eilanden afhopt! Ieder eiland heeft zijn eigen identiteit en schoonheid. Mix & match het pittoreske Paros met het kenmerkende haventje, het gezellige Naxos met een prachtige natuur of het dromerige Santorini met adembenemende zonsondergangen. Proef de sfeer van ieder eiland op je eigen tempo en maak een reis om nooit meer te vergeten!

 

Meer reistips

titia.doornbos.clevering@tuiathome.nl

Stuur Titia een bericht