Melanie Dibbets

Winterswijk Bel 06-18946945 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Rozenstraat 35 7102 CA Winterswijk

Toon op kaart
Melanie Dibbets
Over Melanie Mijn reistips Beoordelingen

Khao Sok National Park

Indrukwekkend hoogtepunt

Het National park Khao Sok stond op mijn lijstje. Ik las er zoveel verhalen over en wilde dit dan ook samen met mijn gezin gaan beleven en ontdekken.
En wat een indruk heeft dit gemaakt!

We starten samen met onze chauffeur en een “kapitein” in onze eigen boot. Op weg naar de bekende plekken en de jungle. We weten niet heel goed wat ons te wachten staat, maar uiteraard had ik al wel het één en ander gezien en gelezen. Dit verbleekt met wat we te zien krijgen! Wat is de natuur toch machtig en prachtig!

Groener dan groen

Het is bijna niet voor te stellen hoe groen water kan zijn. Het is dat ik er foto’s van heb. En nee, deze zijn niet bewerkt.
We komen rond de middag aan bij een resort, waar je ook kunt overnachten. Wij gaan hier een hapje eten en even lekker de benen strekken en genieten van de omgeving.

Jungle en grotten

Ook maken we een wandeling door de jungle, om daarna met een bamboevlot richting een grot te gaan.
Het is klimmen en klauteren, maar zo leuk om te doen. En alles is even mooi.

De toeristische rotsen

En natuurlijk mogen de befaamde rotsen uit het park niet ontbreken.
Er wordt een stop gehouden, zodat ook wij, onze foto’s kunnen schieten. Toch zeker een hele mooie plek en als je de rest van de bootjes niet meerekent, is het bijna idyllisch 😉

Ondergaande zon

Aan het einde van de dag, met de ondergaande zon in onze rug, gaan we weer op weg naar het vaste land. Allemaal in onze gedachten verzonken en onder de indruk van wat we allemaal gezien hebben.
Wat een geluk dat we dit mogen meemaken met z’n allen.

Meer reistips

melanie.dibbets@tui.nl

Stuur Melanie een bericht