Gerda Venema-Uildriks

Kropswolde Bel 06-25034729 Bel 0625034729 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Woldweg 237 9606 PE Kropswolde

Toon op kaart
Gerda Venema-Uildriks
Over Gerda Mijn reistips Beoordelingen

Kreta wat ben je mooi

 

Kreta een Grieks eiland met een sterke aantrekkingskracht!

Kreta is een eiland dat zich prima leent voor een fly-drive vakantie. Met vliegtuig naar Kreta, bij aankomst staat je huurauto klaar en voor onderweg zijn alle overnachtingen reeds gereserveerd.

Voor vrijwel iedereen vervult Kreta alle vakantiewensen.  Zonliefhebbers, cultuurfanaten, natuurliefhebbers en actieve mensen komen hier allemaal aan hun trekken. In het binnenland vindt je de rust tussen de bergen en de olijfbomen. Voor cultuur kun je het beste naar Chania en Rethymnon. Voor actie moet je denken aan watersport, mountainbiken, jeepsafari, trektochten….Op Kreta schijnt de zon voldoende dus het is goed vertoeven op de vele stranden die Kreta biedt. Soms moet je er wel moeite voor doen maar dan beland je ook op een prachtig strand, eentje die zo op een ansichtkaart kan.

Kreta heeft vele leuke plaatjes en dorpjes om te verblijven en heerlijk vakantie te vieren. De oude centra van de verschillende plaatsen bieden vaak een wirwar van smalle straten waar je uren kunt rondlopen. De vele terrassen en restaurants met hun heerlijke Griekse gerechten nodigen je graag uit om te komen plaatsnemen en te genieten van alle lekkers. Kortom voor ieder wat wils, gewoon een weekje rust, lekker actief, het eiland over toeren het is allemaal mogelijk.

Tot gauw, tot Kreta!

 

Meer reistips

gerda.venema@tui.nl

Stuur Gerda een bericht