Over Jeroen Mijn reistips Beoordelingen

Legoland Denemarken

In de herfstvakantie mochten wij – reisadviseurs over heel het land met hun zoon of dochter mee met een studiereis naar Legoland in Billund, Denemarken. Wat een gave reis en zoveel gezien ook.

Vanaf Amsterdam vlogen wij met KLM rechtstreeks naar Billund. Ons verblijf was bij Lalandia in Billund, zij bieden diverse huisjes aan met veel vermaak in het hoofdgebouw. Daar hebben we ook het Legoland hotel bezocht met diverse mooie thema kamers zoals piraten, Legofriends, Ninjago, ridders en avontuur. Naast een Legoland hotel heb je ook een Legoland holiday village met huisjes in thema’s en zelfs een wijnvat om in te slapen.

LEGOLAND
Het attractiepark zit vol met leuke verrassingen en heeft diverse achtbanen, een spookhuis en een uitkijktoren. In Legoland zit ook voor de kleintjes Duploland en daarnaast zit een sealife. Tussen de vissen zitten de mooie legobouwwerken verstopt. In het park zijn er diverse thema’s te vinden zoals miniland, lego movie, western en Ninjago.

LEGOHOUSE
Als je binnenkomt zie je de prachtige en immens hoge Tree of creativity. In Legohouse komen je creaties tot leven. Je kan hier op twee plaatsen eten. Brickaccino en minichef, bij minichef kan je met legosteentjes je eten bestellen en kan je het bij de lego robots ophalen. Buiten de verschillende zones kan je hier diverse plekken vinden om je herinneringen vast te leggen.

Het was een geweldige studiereis om samen met mijn zoon mee te maken maar zeker is Legoland een aanrader of je wel of niet van Lego houdt voor iedereen is er iets te ontdekken.

Meer reistips

jeroen.otto@tui.nl

Stuur Jeroen een bericht