Ilona en Sylvia

Winterswijk Bel 06-50574995 / 06-47020577 WhatsApp E-mail Stuur een bericht Maak een (video)afspraak

Parallelweg 46 7102 DG Winterswijk

Toon op kaart
Ilona en Sylvia
Over Ilona en Sylvia Mijn reistips Beoordelingen

Lekker aapjes kijken…en olifanten en panters en…teveel om op te noemen in de Beekse Bergen

Wil je lekker dicht bij huis op safari? Dan moet je echt bij de Beekse bergen zijn. In 2019 ben ik een aantal dagen in dit fantastische park geweest en het was op en top genieten. Iedere dag kan je op een andere manier het park verkennen. Je kan natuurlijk te voet gaan, maar ook met een gave safari bus of zelfs met je eigen auto! Hoe je ook door het park gaat, overal krijg je leuke info over de dieren, dus je hoeft niks te missen. Ook voor de kinderen is dit natuurlijk reuze interessant. Ze kijken hun ogen uit vanuit de auto en horen via de autoradio welke dieren er te zien zijn, hoe leuk is dat!

Het park is heel ruim opgezet en overal is zoveel mogelijk de natuurlijke leefomgeving van de dieren nagebootst. De dieren lopen “vrij” rond. Schrik dus niet als er ineens een giraffe (of 10) de weg oversteekt of aan je auto begint te snuffelen. Je bevindt je op hun terrein, dus gewoon wachten en genieten van het prachtige uitzicht.

Ben je nou voor even uitgekeken bij de dieren, ga dan naar Speelland met de kinderen. Een super leuk speelparadijs waar ze zich ook heel goed zullen vermaken.

Ook kan je natuurlijk lekker de stad in gaan. Tilburg ligt op een korte rij afstand en is een erg leuke stad om bijvoorbeeld even te gaan winkelen.

Geniet je liever van de rust? Ook geen probleem. Of je nou in één van de gave Jungalows verblijft met uitzicht over de “Savanne” óf in een stacaravan, je kan hier rustig zitten met een boekje of even een klein uiltje knappen, wie doet je wat!

Heb jij ook al helemaal zin om op safari te gaan? Neem snel contact met me op!

Groetjes Ilona

06-50574995

Ilona.sylvia@tui.nl

Meer reistips

ilona.sylvia@tui.nl

Stuur Ilona en Sylvia een bericht