Vind jouw zelfstandig reisadviseur bij jou in de buurt

Special

Live Happy Sale

Kijk je er ook alweer naar uit?

WEGENS SUCCES VERLENGD T/M 15 FEBRUARI

Nu het in Nederland serieus winter is, en de dagen kort, koud en nat zijn, begrijpen wij als geen andere hoe belangrijk vakantie is. Je wil naar de zon of op wintersport. Of een stedentrip. Je wil vrijheid, de wereld ontdekken of juist heerlijke dagen niets doen op een verlaten wit strand. Alleen het vooruitzicht is al een heerlijk gevoel… Laat jouw klant daarom onze Live Happy Sale aanbiedingen bekijken. Deze vakanties zijn zo sensationeel laag geprijsd dat het niet kan missen dat hier niet iets voor jouw klant tussen zit. Boekt jouw klant van 19 januari t/m 15 februari dan profiteert hij/zij van extra korting tot wel 200,- extra per persoon als je klant vertrekt tussen 20 januari en 31 oktober 2023. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Jouw klant wil er wel zeker van zijn dat de vakantie doorgaat en dat alles tot in de puntjes is geregeld. We hebben in de afgelopen jaren eigenlijk best veel onzekere tijden gekend. Er gebeurde van alles in de wereld, en nog steeds waardoor er vaak onduidelijkheid ontstond rondom de vakantie. Maar het kan ook voorkomen dat de persoonlijke situatie van de klant verandert in aanloop naar zijn vakantie.

Daarom bewegen we met je mee, want het belangrijkste is dat de klant op vakantie kan gaan. Zij mogen bij ons dus tot 28 dagen voor vertrek je vakantie kosteloos omboeken met de Omruilgarantie. Ook naar een goedkoper alternatief als dat op dat moment beter uitkomt. En met TUI Flex heeft de consument zelf nog meer beweegruimte.

Wil jij meer info over de Live Happy Sale? Neem dan contact op met jouw favoriete TUI at Home ZRA! Via onderstaande zoekbalk kun je het makkelijkst zoeken bij jou in de regio.

Vind jouw zelfstandig reisadviseur bij jou in de buurt

Meer specials