Gerda Venema-Uildriks

Kropswolde Bel 06-25034729 Bel 0625034729 WhatsApp E-mail Stuur een bericht

Woldweg 237 9606 PE Kropswolde

Toon op kaart
Gerda Venema-Uildriks
Over Gerda Mijn reistips Beoordelingen

Londen mag je niet missen!

 

Een tripje naar Londen is er één om nooit te vergeten!

Breng een bezoek aan het theater en ga een top musical zien, geniet van de vele musea die Londen rijk is. Shoppen in Oxford Street mag niet ontbreken tijdens je trip naar Londen. Bezoek de trendy Borough Market, ga naar Buckingham Palace en maak de wisseling van de wacht mee. Maak een mooie stadswandeling langs de Big Ben, Westminster Abbey en de Tower Bright.

Dit alles en nog veel meer kun je ook bekijken vanuit het 135 meter hoog reuzenrad de Londen Eye. Een bezoek brengen aan Covent Garden is zeer de moeite waard, het is er levendig en gezellig en dé plek voor straatartiesten. Hier kun je een pub bezoeken en een Britse pint bestellen met fish & chips.

Maak een fietstocht onder begeleiding van een gids en ontdek op deze manier alle hoogtepunten van de stad. Met de Hop-on Hop-off bus maak je op een heel ontspannende manier kennis met de stad. Maak een cruise over de Theems en bekijk vanaf het water Londen.

Reis per ferry, per trein of per vliegtuig naar Londen, voor meer informatie, tips en extra’s ik zoek het graag voor je uit.

Beleef een leuke stad, beleef Londen!

 

Meer reistips

gerda.venema@tui.nl

Stuur Gerda een bericht